Najnovije vesti

LISTA DA OSLOBODIMO BEOGRAD: U glavnom gradu urbanizam na štetu građana
Foto: Vladimir Šporčić

kritikuju infrastrukturne projekte

LISTA DA OSLOBODIMO BEOGRAD: U glavnom gradu urbanizam na štetu građana

Izbori 2018.

BEOGRAD - Građani opštine Stari Grad su žrtve "poslovnih dilova vrha Srpske napredne stranke", izjavio je danas kandidat za odbornika liste "Da oslobodimo Beograd" Balša Božović.

On je u razgovoru sa građanima u Studentskom parku, ocenio da gradska vlast želi je da Stari grad pretvori u betoniranu pešačku zonu "zbog lokala koje će voditi pojedinci iz vrha SNS-a i zbog njihovih biznisa", navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

"Studentski park više neće izgledati isto i biće betoniran zato što privatno javno partnerstvo podrazumeva da će neko iz vrha SNS-a na ovom mestu napraviti garažu", tvrdi Božović.

On je, takođe, rekao da je infrastruktura u centru Beograda jako loša, da vodovodne cevi pucaju, a više nema novca iz gradskog budžeta da bi se te obnovile, kao i da mnogi nemaju grejanje.

U razgovoru sa građanima o infrastrukturnim projektima koje gradska vlast sporovodi ili planira da sprovede u budućnosti u centru grada, kandidat za odbornika profesor Dragoslav Šumarac je rekao da je "pod vlašću Vesića i Malog u Beogradu na delu "investitorski urbanizam na štetu građana".

(Kurir.rs/Tanjug Foto: Vladimir Šporčić)