Najnovije vesti

ANTIĆ U OBRENOVCU: Šansu razvoja ne smemo i nećemo ispustiti
Foto: Printscreen/Twitter

SPS spreman za beogradske izbore 4. marta

ANTIĆ U OBRENOVCU: Šansu razvoja ne smemo i nećemo ispustiti

Izbori 2018.

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Socijalističke partije Srbije - Jedinstvene Srbije (SPS-JS) Aleksandar Antić izjavio je u Obrenovcu da će u narednom periodu veću pažnju posvetiti uređenju te opštine i dodao da se "šansa razvoja ne sme ispustiti".

"Ovde gde se stvara polovina srpske električne energije, ovde gde se trudom rudara i radnika u Termoelektrani proizvodi struja za Srbiju, mora mnogo više novca da se vrati u ovaj kraj i kroz ekološke projekte koji čuvaju zdravlje obrenovčana, ali i kroz izgradnju konkretne infrastrukture koja će učiniti život gradjana boljim", izjavio je Antić govoreći žiteljima sela Zabrežje u Obrenovcu o razvoju čitavog kraja, navodi se u današnjem saopštenju SPS.

Antić je kazao da su do sada uložena velika sredstva u postrojenja za odsumporavanje i zaštitu vazduha i zemljišta od zagadjenja iz Termoelektrane i ocenio da se tu poboljšanja već vide.

foto: Printscreen/Twitter

"Ja vam obećavam da ćemo u narednom periodu daleko veću pažnju posvetiti uredjenju ove opštine i više energije usmeriti u izgradnju boljeg života obrenovčana i svih okolnih sela. Ono što moramo više da uradimo, jeste da stvorimo uslove za nova radna mesta u Obrenovcu. Imamo veliku šansu da ovo priobalje Save stavimo u funkciju razvoja, da izgradimo industrijsku zonu koja će privući brojne invesitore, a time i da otvorimo veliki broj novih radnih mesta. Tu šansu razvoja ne smemo i nećemo ispustiti", rekao je kandidat za gradonačelnika liste SPS - JS na tribini u selu Zabrežje u Obrenovcu.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Printscreen/Twitter)