BASTAĆ NASTAVLJA BITKU ZA BEOGRAD UPRKOS BRUTALNOM NAPADU: Ne povlačim se iz izborne trke!
Foto: Promo

Konvencija Pokreta "Šta radite bre" na Dorćolu

BASTAĆ NASTAVLJA BITKU ZA BEOGRAD UPRKOS BRUTALNOM NAPADU: Ne povlačim se iz izborne trke!

Izbori 2018. -

Nosilac liste "Šta radite bre" Marko Bastać izjavio je danas da se ne povlači iz izborne trke za odbornike u skupštini Beograda, već da borbu nastavlja do konačne pobede.

foto: Promo

Bastać je na predizbornu konvenciju u velikoj sali Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu rekao da je takvu odluku doneo nakon konsulatacija sa kandidatima za odbornike te liste.

"Ostajemo čvrsto opredeljeni da se borimo za Beograd koji pripada građanima, a ne korumpiranoj političkoj eliti i njihovim podanicima", rekao je Bastać.

Bastać je juče fizički napadnut u ulazu svoje zgrade, posle čega je rekao da je jedna od mogućih opcija povlačenje iz izborne trke.

"Želim da se izvinim mojoj porodici i prijateljima zbog stresa kroz koji prolaze izazvanog napadom na mene. Izvinjavam im se i obećavam da neću prestati da se borim dok iz Beograda ne proteramo agresiju i nasilje, ma ko da je njihov promoter, inspirator ili izvršilac", rekao je on.

On je najavio da će od sutra pa do kraja kampanje kod Delijske česme u Knez Mihailovoj sprovoditi akciju "Praznik demokratije" u okviru koje građani mogu 24 sata dnevno da razgovaraju sa kandidatima za odbornike.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) PONOVO NAM MLADOST GINE NA SRPSKIM PUTEVIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track