Dragana Šutanovca podržali pukovnici i generali
Foto: Fonet

Partneri lidera Demokrata

Dragana Šutanovca podržali pukovnici i generali

Izbori 2018. -

Izvor Kurira iz Vojske rekao je da pripadnici ovog sektora pamte šta je Šutanovac uradio za sistem u vreme dok je bio na njegovom čelu kao ministar odbrane, te da podrška ne treba da čudi

Pismo podrške Draganu Šutanovcu, kandidatu za gradonačelnika liste „Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, Nova, ZEP - Zeleni“, pored 10 generala i admirala Vojske Srbije, nedavno je potpisalo još 16 pukovnika, zastavnika i predstavnika podoficirskog kora.

Izvor Kurira iz Vojske rekao je da pripadnici ovog sektora pamte šta je Šutanovac uradio za sistem u vreme dok je bio na njegovom čelu kao ministar odbrane, te da podrška ne treba da čudi.

Pismo podrške Šutanovcu za gradonačelnika Beograda potpisali su: general-pukovnik u penziji Srboljub Trajković, kapetan u penziji Siniša Lunić, pukovnik u penziji Milan Karagaca, pukovnik u penziji Branislav Glušica, pukovnik u penziji Dragan Veljković, zastavnik I klase u penziji Milivoje Korićanac, pukovnik u penziji Jonel Lazar, major u rezervi Goran Bujišić. Među onima koji su dali svoju podršku Šutanovcu su i pukovnik u penziji Mihajlo Stankić, zastavnik u penziji Igor Stojiljković i mnogi drugi.

Kurir / E.K.

Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track