Fascinirala me, kaže roker, njena želja da uradi nešto korisno za sve nas

(KURIR TV) BREGA JE PRAVI ŠMEKER I UVEK NA STRANI LEPŠEG POLA: Evo koju bi ženu voleo da vidi na mestu gradonačlenika Beograda!

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Globalno popularni muzičar i roker Goran Bregović pravi je šmeker i uvek na strani lepšeg pola!

To je dokazao i ovog puta rekavši da bi ovih nekoliko hiljada godina civilizacije koju vode muškarci možda izgledalo savim drugačije da su je vodile žene...

foto: EPA/Claudio Onorati

- Pada mi na pamet da bi ovih nekoliko hiljada godina civilizacije koju vode muškarci možda izgledalo sasvim drugačije da su je vodile žene.Možda bi nekako uspele, kao što uspevaju u svojoj kuhinji, da stvari urede - smatra popularni Brega.

Stoga poslušajte šta kaže na mogućnost da jedna žena bude gradonačelnik Beograda. Reč je o Ireni Vujović, predsednici opštine Savski venac. .

foto: Beoinfo

- Da u skladu bude i hladno i toplo i kiselo i ljuto i slatko i slano. Na primer, predsednica moje opštine Savski venac Irena Vujović je, kada je došla na funkciju, išla po komšiluku da nas upozna. Imam atelje na Senjaku, dobro pamtim da pre nje to niko nije uradio. Fascinirala me njena želja da uradi nešto korisno za sve nas - kaže Bregović.

Inače, popularni Brega će povodom proslave Dana žena sa Bijelim dugmetom svirati u Ljubljani 09.03. (Arena Stozice i Beču 10.03 (Pyramide Vosendorf).

(Kurir.rs/Foto: Profimedia/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track