OBIŠLI MANASTIR U RAKOVICI: Odbornici POKS će verno služiti Beogradu
Foto: POKS

POLOŽILI CVEĆE NA GROB NJEGOVE SVETOSTI PATRIJARHA PAVLA

OBIŠLI MANASTIR U RAKOVICI: Odbornici POKS će verno služiti Beogradu

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Odbornici POKS će verno služiti Beogradu, kralju i otadžbini Kandidati za odbornike u Skupštini Beograda na listi Predrag Marković – Pokret obnove Kraljevine Srbije obišli su danas manastir Rakovica i položili cveće na grob njegove svetosti Patrijarha Pavla.

Nakon molitve, kandidati za odbornike su položili zakletvu da će verno služiti Beogradu, kralju i otadžbini.

"Mi tražimo podršku Beograđana kojima su na prvom mestu porodica, tradicionalne i duhovne vrednosti. Za nas su ove vrednosti svetinja. Zato smo došli da se poklonimo senima patrijarha koji ih je propagirao čitavog života", izjavio je kandidat za gradonačelnika POKS, Vojislav Mihailović.

foto: POKS

Nosilac liste POKS Predrag Marković podsetio je na reči Patrijarha Pavla da je "monarhija krsno ime Srbije".

"Pokret obnove Kraljevine Srbije poštuje sve moćne sile i njihove predstavnike. Poštujemo i Vladimira Putina i Angelu Merkel i Donalda Trampa. I kume naših visočanstava kraljicu Britanije i buduću kraljicu Švedske. Ali pre svega i iznad svega poštujemo i sledimo put njegove svetosti našeg Patrijarha srpskog gospodina Pavla. To je naša obaveza", podvukao je Marković.

Inače, Patrijarh Pavle, po ličnoj želji, sahranjen je u manastiru Rakovica, pored patrijarha Dimitrija i to je mesto koje smo simbolično odabrali za završetak predizborne kampanje.

(Kurir.rs/Foto: POKS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track