ANTIĆ (SPS): Pomoći ćemo najugroženijim građanima
Foto: Damir Dervišagić

najavio niz mera

ANTIĆ (SPS): Pomoći ćemo najugroženijim građanima

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma" govorio je na predizbornom skupu u Velikim Crljenima, gde je najavio niz mera namenjenih ugroženim kategorijama.

"Mi ćemo se pokazati na delu sprovodeći našu politiku, čiji je ključ socijalni program. Čitav niz konkretnih mera koje su namenjene ugroženim kategorijama stanovništva, počev od subvencija za komunalne usluge, grejanje i javni prevoz, preko finansijske podrške nezaposlenim trudnicama i porodiljama, koje moraju osetiti podršku društva", rekao je Antić.

Naravno, kazao je, ne smemo zaboraviti naše najstarije sugrađane za koje ćemo sprovoditi projekte podrške kao što je ideja "Niste sami" i "Panik tasteri" pa sve do unapređenja inicijative "senior kartice", koju treba upotpuniti novim konkretnim pogodnostima za najstarije i penzionere.

Antić je dodao da "briga o ranjivim grupama stanovništva, nije samo naša civilizacijska obaveza već je to pre svega deo naše borbe da stvorimo humanije i bolje društvo u kome će solidarnost biti deo naše stvarnosti".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track