STEFANOVIĆ (SNS): Nije povećan broj upisanih birača u Beogradu
Foto: Marina Lopičić

reagovanje

STEFANOVIĆ (SNS): Nije povećan broj upisanih birača u Beogradu

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović je izjavio danas da Dragan Đilas novim izmišljotinama ponovo pokušava da zameni nedostatak bilo kakvog programa za Beograđane i nepostojanje odgovora za korupcionaške afere.

Stefanović, takođe, ističe da su izmišljene priče o navodnom povećanom broju upisanih birača u Beogradu demantovali više puta svi državni organi.

"A, iz broja upisanih birača u biračkim spiskovima vidi se da je taj broj u Beogradu gotovo isti u poslednjih nekoliko godina i da je jedino statističko odstupanje odnosno značajniji broj upisanih birača u Beogradu bio 2007. i 2008. godine, baš kada se Đilas kandidovao za gradonačelnika", kazao je

Stefanović.

Poručio je da Đilas treba da prestane da laže Beograđane i da odgovori na pitanja: zašto su na tenderima uzimali firme koje su 650 miliona dinara skuplje, zašto su milionski plaćeni podzemni kontejneri propali u veoma kratkom roku i zašto su Beograđani u njegovo vreme vrtiće plaćali 9.700 dinara ili gotovo duplo više nego što je to danas slučaj.

"Po ko zna koji put Dragan Đilas nedostatak bilo kakvog programa za Beograđane i nepostojanje odgovora za korupcionaške afere, koje su obeležile njegovu vladavinu Beogradom, pokušava da zameni novim izmišljotinama koje bi trebalo da obmanu građane Beograda i da njega vrate na vlast", rekao je Stefanović, navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: LEDENI DANI U SRBIJI! Evo kada će biti toplije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track