VUČIĆ O PROZIVKAMA OPOZICIJE: Mržnja ne gradi metro, Beograd na vodi ili bilo šta drugo
Foto: Damir Dervišagić

kampanja

VUČIĆ O PROZIVKAMA OPOZICIJE: Mržnja ne gradi metro, Beograd na vodi ili bilo šta drugo

Izbori 2018. -

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom predstojećih izbora u Beogradu, kao i izjave političkog protivnika Dragana Đilasa da će ga "oduvati", da mržnja ne gradi metro niti Beograd na vodi.

"Očekujem ionako da me oduvaju i svaki put to čujem, ali kada se izbori završe bude uvek nakako drugačija priča", rekao je Vučić novinarima na marginama Samita lidera zemalja zapadnog Balkana i EU u Sofiji.

Prema njegovim rečima, ta vrsta arogancije u kojoj se ne poštuje politički protivnik, govorom da biste sve lako završili, mnogo više, kako je podvukao, govori "o njima nego o nama".

"Imaju priliku u nedelju da nas "oduvaju". Spremali su se godinu dana. Računali smo da smo izgubili izbore, ali smo se borili planovima i idejama, a oni negativnom kampanjom. Međutim mržnja ne gradi metro, Beograd na vodi ili bilo šta drugo . To može da izgradi posvećenost, marljivost i samo ozbiljan rad, kao ljubav prema gradu i zemlji", poručio je on.

Vučić je ponovio da za tri dana politički protivnici mogu da dokažu kako će da ga "oduvaju", u čemu im želi puno sreće, te najavio da će, ako to učine, da im čestita.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track