SMEŠNA STRANA BEOGRADSKIH IZBORA: Krle prosio Majče, Peri glasali u kući! Ovo je NAJBOLJA PORUKA NA GLASAČKOM LISTIĆU!
Foto: Tanjug

Šampioni

SMEŠNA STRANA BEOGRADSKIH IZBORA: Krle prosio Majče, Peri glasali u kući! Ovo je NAJBOLJA PORUKA NA GLASAČKOM LISTIĆU!

Izbori 2018. -

Jedan Beograđanin ostavio je najupečatljiviju poruku na glasačkom listiću - glasao je za svoju devojku i izjavio joj ljubav

Građani Srbije su navikli da u izbornom danu viđaju originalne ili ižvrljane glasačke listiće, a juče je najupečatljiviju poruku ostavio Beograđanin Krle, koji je napisao da glasa za vlasnicu svog srca.

On je pod rednim brojem 1 označio „dr Majče - vlasnica Krletovog srca, njegova princeza, svaki otkucaj srca, svaki treptaj, svaka misao, svaki san, svaki novi dan, sreća, tuga, a preporučilo ju je Krletovo srce“.

Originalno

- Ja glasam za vlasnicu mog srca i jedinu damu mog života - dr Majče, koja je jedini razlog moje sreće i bola. Dr Majče, ljubavi moja, volim te više od nebeskog prostranstva - reči su zaljubljenog Krleta, koji je na svom glasačkom listiću ostavio ljubavnu poruku.

Još jedna zanimljivost obeležila je jučerašnje izbore za glavni grad - kod Petra Mladenovića, u njegovu kuću na Zvezdari, komšije već 20 godina dolaze da obave građansku dužnost, a ove godine u njegovom dvorištu su čak dva biračka mesta - 59 i 60.

Pred njegovom kućom i u od snega očišćenom dvorištu u Ulici Veselina Čajkanovića na Zvezdari juče je pre podne bila gužva, ali su komšije strpljivo čekale da dođu na red. Mladenović nije imao zamerke na ponašanje birača.

- Super su, nemam reči, sve najbolje. Ovo je možda 15-20. put da sam ustupio kuću. Prvi put sam to uradio pre jedno 20 godina, za vreme Miloševića. Tako je to bilo, prvo sam ustupio jedan prostor, pa su me iz opštine zamolili da dam i drugi. Dozvolio sam, to su naši ljudi, komšije, kada sam dao jedan prostor, može i drugi - rekao je Mladenović.

Šator i peć

U dvorištu deda Perine sestre Nadežde Tanasković u Velikom Mokrom Lugu bila je velika gužva jer je i njena kuća juče bila izborno mesto broj 54. Gužva je bila tolika da je opština postavila šator sa peći na gas kako bi biračima bilo udobnije, da ne moraju da se smrzavaju dok čekaju da ostvare svoje pravo.

foto: Printscreen

„Romantična noć 2“

GLASALI NA SVILENIM STOLNJACIMA

Kada je reč o prostorijama u kojima se odvija glasanje, tu je biračko mesto pod rednim brojem 28 u opštini Grocka neprikosnoveno. Birači su juče kutije i listiće zatekli na stolovima prekrivenim svečanim stolnjacima, dok su stolice krasile velike satenske mašne.

- Jesmo li mi to došli na svadbu? - upitao je u šali jedan sugrađanin iz Kaluđerice kada je stao u red za glasanje u svečanoj sali restorana „Romantična noć 2“.

Kurir / S. Đ.

Foto: Tanjug, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) GRMELO IZNAD HOTELA SRBIJA: Naprednjaci vatrometom proslavili pobedu u Beogradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track