BELI: Samo lagano, šta god da se desi, nastavljamo dalje
Foto: Zorana Jevtić

opušteno

BELI: Samo lagano, šta god da se desi, nastavljamo dalje

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Prema preliminarnim rezultatima izbora za Skupštinu grada Beograda, lista "Ljubiša Preletačević Beli - Zato što volimo Belovgrad" osvojila je manje od tri odsto glasova, a Luka Maksimović, doskora poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, je rekao da su to rezultati samo sa nekih biračkih mesta, te da očekuje bolji rezultat.

"To su rezultati samo sa nekih biračkih mesta gde se navodi da smo osvojili 2,8 odsto glasova. I dalje smo pozitivni. Samo lagano, nismo mi ni očekivali da ćemo odmah dobiti rezultat od sedam odsto, ali sad će da se dogodi nagli rast tako da šta god da se desi mi nastavljamo dalje", rekao je on za Tanjug u izbornom štabu "Ljubiša Preletačević Beli - zato što volimo Belovgrad", u klubu "Garaža" u Beogradu.

Inače, Ljubiša Preletačević Beli je izmišljeno ime pod kojim je Luka Maksimović nastupio na predsedničkim izborima u aprilu 2017. godine.

Zbog toga je lista "Ljubiša Preletačević Beli - Zato što volimo Belovgrad" bila osporena, ali je sugrađanin Luke Maksimovića, Ognjen, promenio ime u Ljubiša Preletačević Beli, što je toj listi omogućilo da bude proglašena.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track