MIHAJLOVIĆ O REZULTATU ŠAPIĆA NA IZBORIMA: Šest godina vodio Novi Beograd, a ubedljivo poražen na svojoj opštini
Foto: Vladimir Šporčić

postizborne reakcije

MIHAJLOVIĆ O REZULTATU ŠAPIĆA NA IZBORIMA: Šest godina vodio Novi Beograd, a ubedljivo poražen na svojoj opštini

Izbori 2018. -

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović poručila je danas Aleksandru Šapiću da rezultat koji je osvojio na beogradskim izborima jasno pokazuje da ga građani Novog Beograda ne žele na mestu prvog čoveka te opštine.

I, kako je primetila, "umesto što nastavlja sa napadima na SNS, bolje da pogleda rezulatat, jer su građani glasovima na beogradskim izborima pokazali da ga ne žele na čelu Novog Beograda".

U saopštenju za medije, Mihajlović navodi da građani ocenjuju svačiji rad i da su u nedelju jasno pokazali šta misle o tome kako se radilo u Gradu Beogradu, ali i u drugim opštinama.

"Aktuelna gradska vlast je, zahvaljujući svemu što je uradila u prethodne četiri godine, dobila ogromno poverenje građana da nastavi da vodi i razvija Beograd. S druge strane, Aleksandar Šapić, koji je šest godina vodio opštinu Novi Beograd, ubedljivo je poražen na svojoj opštini, jer su građani pokazali šta misle o njegovom radu i rezultatima koje su mogli da vide u svojoj opštini", poručila je Mihajlović i zaključila da su građani dali poverenje onima iza kojih stoje rad i rezultati i imaju viziju kako da se Beograd razvija u budućnosti.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) BEOGRAD ČEKA NOVOG GRADONAČELNIKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track