Obraz ko đon

Obraz ko đon

Komentar dana -

Predsednika Srbije narod bira na neposrednim izborima, i to ne zato što ima ili nema školu, nego zato što mu veruje.

Ali očigledno da naš sadašnji šef države Tomislav Nikolić to nikad nije shvatio, nego se trudi da bude ono što nije, a što je još gore, ima ga u skoro svakoj aferaškoj čorbi.

Tako nam je predsednik za dve godine preko žene mu Dragice nakupio za nekoliko meseci sedam miliona evra, podigao crkvu u rodnoj mu Bajčetini, a sinovi su mu bez dana radnog staža postali bukvalno milioneri.

Tako se Nikolić, dok je još bio daleko od predsedničkog mandata, kao stranački ćata u Poslovnom prostoru Zemun potpisivao kao diplomirani pravnik. Za Tomislava Nikolića zvanje pravnika znači da je upisao ovaj fakultet i odslušao nekoliko predavanja.E pa, predsedniče, i za to „pravnik“ od pre 15 godina podnosi se ostavka, uz izvinjenje građanima što su vam uopšte verovali. Ali ne i kod Tome, pravnika, pardon, menadžera, što je deceniju kasnije preko noći i završio, predsednika svih građana. I nikome ništa, jer nam je obraz u predsednika pa skoro ko đon.Predsedniče, vaše kolege sa Istoka i Zapada svojim građanima se pravdaju o mnogo ličnijim stvarima, čak i iz privatnog života, a za lažno predstavljanje sigurno bi odmah pokupili svoje prnje i oprostili se od funkcije. A kad će Toma, to ćemo tek da vidimo...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track