BRUTALNO! POKIDAJ ŠAĆIRIJU ONE SKRAĆENE DEBELE NOGE: Fudbaler Zvezde poslao SUROVU poruku Nemanji Radonjiću pred start Mundijala (FOTO)
Foto: Starsport©

NE ZABORAVLJAJU

BRUTALNO! POKIDAJ ŠAĆIRIJU ONE SKRAĆENE DEBELE NOGE: Fudbaler Zvezde poslao SUROVU poruku Nemanji Radonjiću pred start Mundijala (FOTO)

Mundijal 2018 -

Fudbalska reprezentacija Srbije uveliko se sprema za Mundijal u Rusiji, a meč koji već sada privlači najviše pažnje je druga utakmica ''Orlova'' sa selekcijom Švajcarske.

Okršaj Srbije i Švajcarske na Mundijalu neće biti interesantan samo zbog toga što će se u grupi sastati dve evropske ekipe, već i zbog činjenice da su neki fudbaleri Srbije rođeni u Švajcarskoj, ali i obrnuto.

Jedan od njih pokrenuo je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. Reč je o Džerdanu Šaćiriju koji je navijačima predstavio kopačke u kojima će igrati u Rusiji.

Ono što je odmah upalo u oko jeste zastava lažne države Kosovo koja se nalazi na zadnjem delu kopačke, a na ovakvu provokaciju nisu ostali imuni ni naši reprezentativci. Najpre se oglasio Aleksandar Prijović, a onda su putem društvenih mreža javili i ostali.

Nedugo posle meča sa Španijom (1:1), Šaćiri je dao intervju u kojem je rekao i ovo:

''Naše Kosovo je bilo u ratu sa Srbijom, zato će utakmica sa Srbima biti posebna i normalno je da se povezuje sa politikom.''

Ovo je izazvalo burnu reakciju fubalera Zvezde, tačnije Stojkovića i Gobeljića, koji su poslali poruke putem društvenih mreža Nemanji Radonjiću koji je na okupu sa reprezentacijom u Austriji.

''Radonja, uđi mu jednom za brata,'' poručio je Gobeljić reprezentativcu i klupskom kolegi Nemanji Radonjiću, jednom od najboljih u timu Srbije na meču sa Čileom.

Filip Stojković je bio još konkretniji.

''Pokidaj mu one skraćene debele noge,'' napisao je desni spoljni Crvene zvezde.

foto: PrintScreen

Lako se stiče utisak da je u pitanju pre svega šala, ali očigledno da fudbaleri iz Srbije ne zaboravljaju tako lako reči reprezentativca Švajcarske.

Kurir sport

Foto: STARSPORT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda se ne šali. Ovo su ozbiljna pojačanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track