DŽAJA PROGNOZIRA: Evo kako će Srbija i Hrvatska proći na Mundijalu!
Foto: Nebojša Mandić

legenda zvezde analizira sp

DŽAJA PROGNOZIRA: Evo kako će Srbija i Hrvatska proći na Mundijalu!

Mundijal 2018 -

Živa legenda Crvene zvezde, Dragan Džajić, za hrvatske medije je analizirao reprezentacije koje će učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Džajićevi favoriti su Španija, Argentina, Nemačka i Brazil, a smatra da komšije Hrvati mogu daleko da doguraju.

Hrvatska ima sjajno uigranu ekipu i u stanju je da napravi veliki rezultat na ovom takmičenju. Već dugi niz godina igra u identičnom sastavu, sa sitnim izmenama, a činjenica da većina igrača Hrvatske igra u vrhunskim klubovima, dovoljno govori o snazi hrvatske reprezentacije. Lično bi za mene bilo veliko iznenađenje kada Hrvatska ne bi dogurala daleko. Šta je to daleko? Mnogi misle da može doći do kraja, drugi smatraju da to ipak nije moguće. U svakom slučaju cenim hrvatske fudbalere i smatram odigrati jednu od važnijih uloga na Mundijalu", rekao je Džajić.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Kada je reč o Srbiji, Džajić ističe da nije gledao prijateljsku protiv Čilea, ali je čuo da je igra našeg tima bila za zaborav.

"Ćuo sam da je naša reprezentacija izgledala jako slabo. Bolje da se to dogodilo sada nego na zvaničnoj utakmici. Nažalost, ekipa nam nije još iskristalizovana, puno je tu improvizacija a ja koji pratim fudbal još uvek ne znam kako će izgledati prva ekipa. Nadam se da ćemo puno bolje izgledati na prvoj utakmici SP-a protiv Kostarike koja je od presudne važnosti, ako želimo proći prvi krug. Mislim da možemo svakog pobediti ali isto tako možemo izgubiti od bilo kog autsajdera. To je nešto što prati fudbal sa ovih prostora", zaključuje Džajić.

Kurir sprot/Večernji.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track