NAJVEĆA ZVEZDA MUNDIJALA KRIJE VELIKU TAJNU! Zašto Ronaldova deca nemaju majku?! Platio je desetine MILIONA EVRA da se ISTINA nikad ne sazna!
Foto: Profimedia

Najbizarnija porodična priča

NAJVEĆA ZVEZDA MUNDIJALA KRIJE VELIKU TAJNU! Zašto Ronaldova deca nemaju majku?! Platio je desetine MILIONA EVRA da se ISTINA nikad ne sazna!

Mundijal 2018 -

Portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo ima tri deteta koja nikada neće upoznati svoju biološku majku.

Iako je uvek imao prelepe devojke, jedan od najboljih fudbaler sveta je koristio usluge surogat majke kako bi se ostvario u ulozi oca.

Javnost je bila šokirana kada je pre više od šest godina Portugalac saopštio da je postao otac. Dobio je sina Kristijana Ronalda Juniora i odmah obavestio javnost da su sva roditeljska prava prebačena na njega i da majka neće imati nikakav kontakt sa detetom. Nikada se nije saznalo da li je najstarijeg ronaldovog sina rodila surogat majka ili je "rezultat" neke kratke afere.

Pre nekoliko dana Ronaldo se pohvalio na društvenim mrežama da su njegovi blizanci Eva i Mateo napunili godinu dana. Britanski mediji su otkrili da su blizanci, dečak i devojčica, začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, čiji su dokumenti delom dostupni javnosti. Među njima je ugovor između određenog roditelja, u kom delu je potpisan Kristijano Ronaldo dos Santos Aveiro, i nepoznate majke. List prenosi da je štriklirano polje Surogat materinstvo. To je samo deo zagonetke, jer deca nisu rođena u Los Anđelesu, već La Mesi, kalifornijskom gradu u blizini meksičke granice. Tamo izvodi iz matične knjige rođenih otkrivaju da su devojčica Eva Marija i dečak Mateo rođeni pre tri nedelje, ona u 9.07, on minut kasnije. Ovaj dokument rešio je jedan deo misterije, jer su do sada tabloidi nagađali čak da su "navodne blizance" rodile dve različite žene. A njihov stariji brat? Ronaldova majka Dolores napisala je u svojoj zvaničnoj biografiji da je lično otišla po Kristijana mlađeg u privatnu bolnicu na Floridi, i odvela ga u Španiju. Međutim, ta priča je izgleda samo pokušaj da se javnosti zamažu oči, pošto krštenica Ronaldovog starijeg sina jasno navodi da je rođen u istoj bolnici gde i njegovi mlađi brat i sestra.

Good morning ☀️ ☀️ ☀️ ☀️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Advokatica specijalizovana za pitanja surogat materinstva Stefani Kabaljero rekla je za američku štampu da je moguće da su sva Kristijanova deca iz iste grupe embriona. Navodno, kada je mali Kristijano začet, rutinski je oplođeno više embriona, koji su potom zamrznuti, i odatle su stigli i Eva i Mateo.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor

U Portugaliji surogat materinstvo je bilo zabranjeno do prošle godine, a sad je dozvoljeno samo specifičnim slučajevima, u Španiji nije dozvoljeno, pa je Ronaldo otišao u Kaliforniju gde su zakoni blagonakloni prema svakome ko želi da na ovaj način dobije dete, pa i neoženjenim i neudatim osobama.

O Cristiano foi o melhor marcador da escola! Parabéns filho!?????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Klijent u ogromnoj bazi podataka bira ženu koja donira jajnu ćeliju. Među podacima su njihove fotografije, razni detalji iz biografije kao što su životne navike ili zdravstveno stanje. Odabrana donatorka dobija uobičajenu nadoknadu od oko 7.000 evra. Agencija za blizance ubira honorar od 140.000 evra za ceo proces, od čega samo 40.000 ide surogat majci. U Kaliforniji, žena koja je donirala jaje neće biti i surogat majka, već će za to biti angažovana druga žena, kako se slučajno ne bi razvio emotivni odnos.

foto: Profimedia

Pre nego što oplođeni embrion, ili embrioni, budu implantirani u surogat majku, ona i otac potpisuju ugovor kojim se njemu prepuštaju sva prava, odnosno ona se svojih odriče u potpunosti. Obično se biološki otac i surogat majka nakada ne sretnu, što znači da one praktično nemaju predstavu da su rodile dete nekoj slavnoj ličnosti.

Međutim, britanski San je pisao da je majka Kristijana Juniora dobila čak 11,5 miliona evra kako bi ćutala o njihovom dogovoru.

Za sve je krivo problematično detinjstvo? Neki Ronaldovi stari prijatelji i komšije sugerišu kako je njegova odluka da sam odgaja decu podstaknuta traumama iz detinjstva. On je kao najmlađi od četvoro dece odrastao u siromaštvu, živeći u kući sa zidovima punim azbesta. Njegov je otac postao težak alkoholičar nakon što se vratio iz rata u Africi, a njegova je majka, u strahu da neće imati dovoljno novca da se brine za još jedno dete, navodno popila napitak koji je trebalo da izazove pobačaj Ronalda dok je bio u stomaku.

Njegova majka je progovorila i o griži savesti koju je imala kada ga je sa samo 12 godina poslala samog u Lisabon da igra fudbal. Neke od drugih teorija zašto želi da bude jedini roditelj deci govore kako je to ultimativni dokaz njegove narcisoidnosti i kako jedino želi da bude odgovoran za njihov uspeh, druge kažu kako ne bi svoje devojke nikad želeo da "poružni trudnoćom", a treći pak da je zaista homoseksualac, koji to pokušava da sakrije na sve moguće načine.

Međutim, sve te priče su pale u vodu kad se pojavila Georgina. Ronaldova verenica je u novembru rodila Portugalcu prelepu ćerkicu Alanu Martinu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track