NEJMAR PONIZIO DRAGOVIĆA: Brazilci se pred Mundijal i Srbiju poigravali sa Austrijom (VIDEO)
Foto: EPA / Christian Bruna

karioke plesale sambu

NEJMAR PONIZIO DRAGOVIĆA: Brazilci se pred Mundijal i Srbiju poigravali sa Austrijom (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Fudbaleri Brazila pobedom su najavili Svetsko prvenstvo, pošto su u generalnoj probi ubedljivo savladali Austriju sa 3:0.

Bedem ispred protivničkog gola najpre je probio Gabrijel Žezus, koji je izašao sam ispred golmana Lindnera, te mu nije bilo teško da ga u 36. minutu nadmudri i tako donese prednost "kariokama".

Taj rezultat je ostao na snazi do kraja prvog dela, da bi u nastavku favorizovani Brazilci demonstrirali silu. Tako je u 63. minutu, Vilijan uposlio Nejmara, a ovaj izveo pravo remek-delo. Uspeo je da fintama izbaci protivnika i da lagano savlada protivnika.

Tačku na ovaj duel stavio je Kutinjo u 69. minutu, pošto je na sjajan način iskoristio asistenciju rezerviste Roberta Firmina.

Brazilci su na ovom meču nastupili u sledećem sastavu: Alison, Danilo, T. Silva (od 60. Markinjos), Miranda, Marselo (od 67. Filip Luis), Kazemiro (od 61. Fernandinjo), Paulinjo, Kutinjo (od 76. Tajson), Vilijan, Nejmar (od 84. Košta), Žezus (od 67. Firmino).

Brazilci će prvi meč na Mundijalu igrati 17. juna protiv Švajcarske (2o sati), dok će se Srbijom sastati 27. juna u Moskvi.

Kurir sport

Foto: EPA / Christian Bruna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track