OČAJAN SMEŠTAJ DALEKO OD LUKSUZA? Englezi ocrnili Ruse zbog hotela u kom će boraviti! Pogledajte kako izgleda (VIDEO) (FOTO)
Foto: Reuters

da li su samo razmaŽENI?

OČAJAN SMEŠTAJ DALEKO OD LUKSUZA? Englezi ocrnili Ruse zbog hotela u kom će boraviti! Pogledajte kako izgleda (VIDEO) (FOTO)

Mundijal 2018 -

Engleski mediji prenose da njihovi reprezentativci neće biti zadivljeni hotelskim smeštajem koji im je pripremljen u selu Repino u Rusiji.

Dejli mejl tvrdi da je ono što su domaćini pripremili za milionski plaćene fudbalere daleko od smeštaja koji su imali na Evropskom prvenstvu pre dve godine u Fransuckoj, kada su bili gosti hotela u kom je noćenje koštalo 500 funti.

Sada su "primorani" na hotel koji je, kako tvrdi ovaj medij, daleko do luksuza 5 zvezdica u kom su ranije uživali.

Cena u ruskom hotelu ForRestMix Club po noći je 104 funti, izveštava Dejli mejl, ali ovo zdanje od 107 soba, koje ima teretanu, zajednički bazen i bilijar stolove, prema pisanju ovog medija, deluje "umorno".

Pogledajte pa procenite:

1 / 5 Foto: Reuters

Mesto Repino takođe ne deluje atraktivno Englezima, pa se navodi da ima oko 2.500 stanovnika, vinariju, malu diskoteku, a da ih od Sankt Peterburga deli vožnja vozom od 45 minuta.

(Kurir.rs/Foto:Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Srbija u ovom sastavu istrčava pred Kostariku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track