RUSI IM UTERALI STRAH U KOSTI! Englezi se plaše za bezbednost na Mundijalu! Ovo su neobični zahtevi koje su postavili organizatorima
Foto: Dado Đilas

SIGURNOST IM JE PREKO POTREBNA

RUSI IM UTERALI STRAH U KOSTI! Englezi se plaše za bezbednost na Mundijalu! Ovo su neobični zahtevi koje su postavili organizatorima

Mundijal 2018 -

Fudbaleri engleske repezentacije plaše se za bezbednost na Mundijalu u Rusiji te su imali pomalo čudne zahteve kada je njihova sigurnost u pitanju.

Dobro je pozato da se ruski i engleski navijači 'ne mirišu', te se repezentacija Engleske i ne oseća baš prijatno u Rusiji. Naime, jako brinu za bezbednost i da njihov mir ne poremeti neki ruski huligan.

Zato su izneli neobične zahteve organizatorima!

Čelnici Fudbalskog saveza uputili su zamerke na račun zaštitne ograde koja se nalazi oko njihovog trening kampa. Oni su tražili da se bezbednost poveća na dodatni nivo - trenutna visina ograde od 6 metara nikako ne odgovara, pa bi nova od trinaest, zadovoljila njihove potrebe.

Čelična ograda po propisima FIFA mora da iznosi najmanje 4 metra, pa ostaje da se vidi hoće li "Albion" imati poseban tretman i 3 puta veću zaštitu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSI DOŠLI DA PODRŽE BRATSKU SRBIJU: Pogledajte sjajnu podršku Orlovima od stanovnika Svetlogosrka (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track