SELEKTOR KOSTARIKE NIJE ČUO ZA EDENA AZARA: Belgija pritiskala, Srbija neće tako
Foto: AP

OSKAR RAMIREZ BLISTAO U IZJAVAMA

SELEKTOR KOSTARIKE NIJE ČUO ZA EDENA AZARA: Belgija pritiskala, Srbija neće tako

Mundijal 2018 -

Selektor fudbalske reprezentacije Kostarike Oskar Ramirez, nakon ubedljivog poraza od Belgije (4:1) pred duel sa Srbijom na startu Mundijala, kaže da je Belgija snažan sastav i da ne očekuje isti pritisak od izabranika Mladena Krstajića.

"Igrali smo protiv jedne od najboljih selekcija sveta, Belgija je treća na FIFA listi. Mnogo su nas pritiskali, a u nedelju ćemo znati kako da se izborimo sa tim. Srbija igra direktno ka napadačima, ne kao Belgija. Biće drugačije, Srbija se više oslanja na vezni red", rekao je Ramirez, a prenosi lokalni portal "La Taja".

On je dodao da je gledao "orlove" u prijateljskim mečevima protiv Čilea (0:1) i Bolivije (5:1) i da ima određene sumnje.

Zanimljivo je da selektor Kostarike nije znao ime jednog od najboljih fudbalera današnjice Belgijanca Edena Azara, jednog od najzapaženijih na utakmici u Briselu.

"Ne sećam se imena igrača, znam da je nosio "desetku". Bio je veoma mobilan, uvek je napadao prostor i imali smo puno problema sa njim", iznenadio je Ramirez.

Kostarika je pre Belgije izgubila i od Engleske 2:0 i sa dva poraza čeka susret sa Srbijom na startu E grupe 17. juna u Samari.

kurir.rs / Tanjug

foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track