MITROVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO ŠAĆIRIJU: Napadač Srbije u dve rečenice spustio sve Albance iz švajcarske reprezentacije!
Foto: Starsport©

Čudan mu je njihov stav

MITROVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO ŠAĆIRIJU: Napadač Srbije u dve rečenice spustio sve Albance iz švajcarske reprezentacije!

Mundijal 2018 -

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri počeo je nedavno specijalni rat protiv Srbije objavom fotografije na kojoj se vidi da je na kopačkama stavio grb tzv Kosova.

Utakmica između Srbije i Švajcarske zakazana je za 22. jun i ona će imati posebnu težinu s obzirom da za "Sajdžije" igra nekoliko igrača koji su poreklom sa Kosova i Metohije.

Kvota da će Mitrović u grupi dati dva ili više golova je 2,25. Pogledaj sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Među njima je i Šaćiri, rođen u Gnjilanu.

Mitrović je u razgovoru sa Nebojšom Petrovićem iz Monda bio veoma jasan.

"Gest sa zastavom Kosova na kopački nisam shvatio kao provokaciju. To je njegova stvar i ne treba da me interesuje. Nešto drugo mi je čudno. Svi se oni razmeću tom zastavom, a onda odbiju poziv da igraju za njihovu reprezentaciju. To dovoljno govori o njima. Ako već toliko vole Kosovo, zašto brane boje drugih zemalja? Za Šaćirija znam da je van terena dobar momak i suguran sam da će tokom meča sve proteći u duhu fer-pleja. U svakom slučaju, njihovo je da obuju te kopačke i da se slikaju, naše je da odigramo što bolje umemo i da ginemo u svakom duelu kao da nam je poslednji u karijeri".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track