GOLMAN KOSTARIKE PRETI ORLOVIMA Navas: Srbi, razbićemo vas!
Foto: Profimedija

NALOŽIO SE

GOLMAN KOSTARIKE PRETI ORLOVIMA Navas: Srbi, razbićemo vas!

Mundijal 2018 -

Čuvar mreže prvog protivnika "orlova" na SP u Rusiji Kejlor Navas zapretio Kolarovu, Matiću, Ivanoviću i društvu.

Golman reprezentacije Kostarike i čuvar mreže Reala iz Madrida Kejlor Navas poručio je fudbalerima Srbije da nemaju čemu da se nadaju protiv njegove selekcije u prvom meču grupe E na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Na prošlom šampionatu sveta u Brazilu Kostarikanci su dogurali do četvrtfinala, gde su ispali od Holandije na penale. Sada žele da naprave korak više.

- Prva utakmica mogla bi da bude od presudnog značaja, kao i na svakom velikom takmičenju. Da bismo ostali "živi" u poslednjem kolu, potrebni su nam dobri rezultati protiv Srbije i Brazila. Srbiju moramo da pobedimo kako god znamo i umemo i nema sumnje da ćemo pokušati - rekao je Navas za Marku i dodao:

- Želimo da ispišemo istoriju naše zemlje, a to znači da odemo korak dalje u odnosu na prethodni Mundijal. Pokušaćemo, uvek igramo sa skromnošću, ali i sa mnogo strasti.

Kada su ga španski novinari pitali koga bi voleo u finalu, u slučaju da Kostarika dogura do završnice, Navas je odgovorio: - Voleo bih da to bude Španija. Dugo sam u toj zemlji, volim je, a navijači Reala pružaju veliku podršku svom nacionalnom timu. Mislim da bi to za mene bilo lepo finale.

Blamira se za sve pare Selektor ne zna ko su Kejn i Azar Selektor Kostarike Oskar Ramirez nastavlja da uveseljava evropske novinare. Nakon što nije znao ko je centarfor Engleske Hari Kejn, prvi trener Kostarike nastavio je da se blamira posle poraza od Belgije (1:4), kada nije znao ko je Eden Azar: - Ne sećam se imena igrača, znam da je nosio "desetku". Bio je veoma mobilan, uvek je napadao prostor i imali smo mnogo problema s njim.

Ukratko o Kejloru Navasu

Real ga platio 10 miliona evra * gol Kostarike brani već 10 godina, upisao 78 utakmica * posle SP u Brazilu Real ga za 10 miliona evra kupio od Levantea * osvojio je 11 trofeja s Realom, od toga tri Lige šampiona i jedno prvenstvo Španije * poseduje špansko državljanstvo, vernik je i svaki dan čita Bibliju

kurir.rs / Aleksandar Radonjić

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track