SUDAR DVA KONTINENTA I DVA VELIKA ASA: Murinjo je prognozirao ko će biti u finalu Mundijala, i udario šamar Brazilu! (VIDEO)
Foto: AP

prognoza trenera mančestera

SUDAR DVA KONTINENTA I DVA VELIKA ASA: Murinjo je prognozirao ko će biti u finalu Mundijala, i udario šamar Brazilu! (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Čuveni trener prognozirao je tok celog Mundijala

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo ne veruje da će se Srbija plasirati u osminu finala Svetskog prvenstva u Rusiji.

Kvota da će Radonjić biti starter bar na jednom meču u grupi je 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Srbiju na SP.

Naime, prognozirajući ko će proći grupnu fazu na Mundijalu, iz naše grupe je prednost dao Brazilu i Švajcarskoj, a onda dodao:

"Izvini, Nemanja, potreban ti je odmor".

Sada je nastavio prognozu za nokaut fazu takmičenja, gde je prognozirao da će njegov Potugal pobediti Urugvaj, a Rusi biti srećni ako izvuku remi sa Špancima.

- Španija je zaista fantastičan tim.

Potom je dalje propustio Brazil, Argentinu, Fransucku, Nemačku, Englesku i Belgiju.

Na kraju smo došli do polufinala: Brazil-Portugal, Argentina-Nemačka, gde je fudbalski stručnjak odabrao svoj Portugal za finale, i to sa Argentinom.

Ako je suditi po Murinjo, Kristijano Ronaldo će se za zlato suočiti sa Mesijem, a moramo priznati da to ne bi bilo loše finale SP!

Pogledajte bonus video

KURIR SPORT: Zvezdina sezona - dva sporta , osam trofeja

(Kurir sport/RT/foto:AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track