PRIJOVIĆ: Nema motivisanije osobe od mene za duel sa Švajcarskom! A onda je sve oduševio JEDNIM ODGOVOROM (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

konferencija orlova

PRIJOVIĆ: Nema motivisanije osobe od mene za duel sa Švajcarskom! A onda je sve oduševio JEDNIM ODGOVOROM (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Aleksandar Prijović je više nego spreman za duel sa Švajcarskom, pa je danas na konferenciji za štampu komentarisao ovaj tim.

- U Švajcarskoj ima dosta ljudi sa Balkana, nije ni čudo, balkanski kraj je dosta talentovan za sport, nije čudo što se odvajamo od ostalih, u sportovima, u fudbalu i što smo među najboljima. Definitivno će to biti specijalni derbi, ne postoji motivisanijia osoba od mene za taj derbi, smatram i moji saigrači da će biti ekstra motivisani - kazao je danas Aleksandar Prijović, komentarišući predstojeći duel Srbije i Švajcarske na Mundijalu.

foto: Dado Đilas

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

On je kazao i da poznaje sve igrače švajcarske reprezentacije, sa kojima je nekada i igrao, kao i da se sa nekima i sada čuje.

Prednost Srbije je što ima dosta igrača koji su igrali toliko značajne utakmice u karijerama, smatra Prijović.

foto: Dado Đilas

- Tesko je porediti Mundijal sa bilo kojom utakmicom, možda je kao neko finale. Ne postoji druga šansa, igra se jedna utakmica i šta si uradio - uradio si. Svaki sekund je bitan, a mi imamo mnogo igrača koji su igrali ovako važne utakmce.

Na pitanje da li bi menjao gol koji je dao protiv Gruzije, i koji je Srbiju praktično odveo na Mundijal, za gol ili pobedu protiv Kostarike ili Švajcarske, kazao je da ne bi, jer "i zašto bi, kada može i ovako da da pogodak".

foto: Dado Đilas

Na konferenciji je saopšteno i da su Mitrović i Ljajić imali lakše povrede, ali da će danas trenirati sa Orlovima, i biti spremni za utakmice.

Pogledajte bonus video

KURIR SPORT: Zvezdina sezona - dva sporta , osam trofeja

(Kurir sport/Foto:Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track