UZBUDLJIVA ŽIVOTNA PRIČA ZVEZDE MUNDIJALA: Radio je kao đubretar, govorili su da je GEJ, a on je osvojio srce slavne PAMELE ANDERSON!
Foto: Profimedia

imao je sve, samo glavu ne

UZBUDLJIVA ŽIVOTNA PRIČA ZVEZDE MUNDIJALA: Radio je kao đubretar, govorili su da je GEJ, a on je osvojio srce slavne PAMELE ANDERSON!

Mundijal 2018 -

Francuski fudbaler Adil Rami definitivno je jedan od najzanimljivijih likova koje ćemo gledati na Mundijalu u Rusiji.

Ovaj stameni štoper rođen je 1985. godine u Bastiji, ali je poreklom iz Maroka. Sa devet godina je počeo da trenira fudbal u lokalnom klubu Frejusu. Zanimljivo, uporedo sa fudbalom radio je razne poslove kako bi zaradio novac za porodicu. Radio je u gradskoj čistoći, tako je više vremena provodio na ulici... Temperament sa ulice preneo je i na fudbalski teren. U prvu ekipu Frejusa je ušao 2003. godine. Odigrao je 58 utakmica za ovaj klub, pre nego što ga je primetio Lil. Četiri godine je proveo u ovom klubu, a vrhunac je doživeo 2011. godine kada je osvojio duplu krunu. Igrao je sjajno...

Rami je bio i maskota kluba. Uočljiv zbog svoje visine (190cm), ali i nedostatka brzine, iz meča u meč je bio ili junak ili predmet podsmeha. Šarmantan, zanimljiv, željan dokazivana, otišao je u Valensiju u transferu vrednom između šest i deset miliona evra.

Međutim, usledio je težak perido za njega. Sve manje je igrao... Puno vremena je provodio po noćnim klubovima. Valensija je odlučila da ga da na pozajmicu u Milan, nakon što je javno kritikovao srpskog trenera Miroslava Đukića, koji je tad vodio Valensiju.

Grad mode i fudbala bio je nešto o čemu je Rami sanjao ceo život. U Milan je stigao sa tadašnjom devojkom, zanosnom manekenkom Sidonie Biemont.

Za godinu dana, koliko je bio u Milanu, više je pravio "šou" van terena nego na njemu. Iako je bio veren sa Biemont, našao se u žiži zbog seks skandala. Italijanska starleta Frančeska Cipriani je otkrila da je imala aferu sa francuskim štoperom. To je bio početak kraja njegove veze sa lepom manekenkom.

Zanimljivo, iako je važio za fatalnog zavodnika, italijanski mediji su jedno vreme tvrdili da je njegova veza sa manekenkom paravan i da je Rami zapravo homoseksualac.

Karijeru je nastavio u Sevilji, sa kojom je 2016. osvojio Ligu Evrope, da bi se posle šest godina boravka u inostranstvu ipak vratio u domovinu.

Marsej ga je kupio za šest miliona evra, a sa slavnim francuskim klubom stigao je do finala Lige Evrope ove sezone.

Nestašni Francuz je novi transfer proslavio novom vezom. Po povratku u Francusku mediji su otkrili da je u vezi sa slavnom Pamelom Anderson, koja je čak 18 godina starija od njega.

foto: Fonet AP
foto: Profimedia

Pre dva dana Rami se naša u žiži javnosti, zbog incidenta na treningu reprezentacije. Nespretno je startovao nad Mbapeom, nakon čega je mladi napadač pao i uhvatio se za zglob. Francuski mediji su napali štopera zbog grubog starta.

"Dobro sam, sve će biti u redu. Ostavite mog prijatelja na miru. On nije ništa kriv", poručio je Mbape.

Rami je bio veliki potencijal, ali ga je "luda glava" sprečila da bude daleko uspešniji. Što bi narod rekao: "Imao je sve, ali glavu ne..."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track