DANAS SVI U UŠĆE: Spektakl povodom početka Svetskog prvenstva u fudbalu
Foto: Promo

SPEKTAKL

DANAS SVI U UŠĆE: Spektakl povodom početka Svetskog prvenstva u fudbalu

Mundijal 2018 -

Kurir i “Ušće” organizuju spektakl povodom početka Svetskog prvenstva u fudbalu.

1 / 15 Foto: Damir Dervišagić

Danas u Rusiji počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu, a hot spot prvenstva u Srbiji narednih mesec dana biće Ušće Shopping Center i Kurir. Početak prvenstva obeležiće spektakl u Ušće Shopping Centru danas od 18 časova, a svi koji ne budu mogli da dođu, moći će da prate program uživo na Kurirovom sajtu i facebook i youtube kanalima. Spremili smo direktna uključenja iz Moskve, nastupe: Dejana Petrovića sa Big bendom, Miloša Radovanovića i plesne grupe Fly Dance Girls, premijeru spota “Leto tebe doziva” Mikser benda sa javnim ličnostima koje učestvuju u spotu i drugim gostima.

Ovim događajem obeležavamo početak velikog projekta “Doživi prvenstvo”. Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo. Prvi gost, danas u 16.30 časova, biće čuveni srpski trener Milan Živadinović.

foto: Damir Dervišagić

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

foto: Promo

DOŽIVI TALENAT

U “Ušću” svako može da doživi talenat, svako može da bude deo prve zajedničke trke sa ultramaratoncima ili aktivira svoj talenat sa Talent centrom za decu. Dodelićemo zajedno nagrade našim maturantima, svetskim naučnim prvacima, predstavićemo Master Chefa Metropola i pomoći ti da otkriješ kako i ti da budeš master u svom talentu.

DOŽIVI SRBIJU

Doživi Srbiju kroz ukuse, prave srpske domaćinske specijalitete “Domaccina” i hedonizmom koji nam donosi “Ko Voli”. Učestvuj zajedno sa nama u live prezentacijama i degustacijama. Budi deo najlepše zabavne trke Vinskog maratona gde najbolje kostime nagrađujemo specijalnim nagradama.

DOŽIVI ZDRAVLJE

Naši doktori i stručni saradnici su vam na raspolaganju za sva pitanja na temu zdravlja...

DOŽIVI LEPOTU

Doživi lepotu kroz podršku, razumevanje, savete…otkrij modu sa Ušće Personal Shopperom, upoznaj žene sportista iz drugog ugla, saznaj kako se prave vrhunske cvetne dekoracije…

DOŽIVI KULTURU

Upoznaj virtuelno život Tesle sa Muzejom Nikole Tesle. Za decu smo pripremili specijalne programe gde svako može da doživi Igru sa jedinstvenim “Beo Art House” radionicama maketarstva, kaligrafije, reciklaže ili crtanja namenjene pokretanju porodične kreativnosti, kao i Lego radionicama gde zajedno gradimo specijalne konstrukcije. Svake nedelje budi deo podrške sa humanitarnim koncertima iznenađenja.

Kroz inspirativne priče koje Srbija ima, pridružite nam se da pokažete svoj talenat i šta je sve moguće! Podržimo zajedno naše Orlove na svetskom prvenstvu!

Dođi u “Ušće” ili prati Kurirov sajt i budi deo najveće podrške!

Spremi se za spektakl!

kurir.rs / kurir sport

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track