KAD PRORADI SRPSKI INAT... MATIĆ OTKRIVA: Oterali su me iz Zvezde i Partizana pa sam rešio da im pokažem...
Foto: Profimedia

Težim putem do vrha

KAD PRORADI SRPSKI INAT... MATIĆ OTKRIVA: Oterali su me iz Zvezde i Partizana pa sam rešio da im pokažem...

Mundijal 2018 -

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić otkrio je da su ga i Crvena zvezda i Partizan oterali i da se nakon toga zainatio da pokaže da je dosta bolji nego što oni misle.

Matić je kao dečak bio u Crvenoj Zvezdi, pa potom u Partizanu, ali nije uspeo da se izbori za svoju poziciju, pa je morao da se vrati u Jedinstvo sa Uba... Iz Beograda su ga, kako kaže, oterali...

Urugvaj je favorit s kvotom 1,65, ali Egipat ima Salaha i pobeda Faraona nosi kvotu 6,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Egipat - Urugvaj.

"Iz Crvene zvezde kad su me oterali posle sam prešao u Partizan jer sam u Beogradu bio u školi i morao sam da ostanem tamo. Posle kad su me iz Partizana oterali, ja sam se vratio ovde na Ub i bio sam na Ubu godinu i po dana i posle sam otišao u Kolubaru iz Lazarevca", kaže vezista Srbije za RTS. Na pitanje koliko je teško bilo napraviti korak unazad, Matić kaže da je bilo teško, ali da nije bilo suza. "Bio sam dečak, teško sam prihvatio, ali nisam plakao jer to nije moj stil. Posle toga je krenulo mnogo bolje, zainatio sam se da pokažem svima da napravim dobru karijeru, da pokažem svima da sam bolji nego što oni misle i tako je i bilo", rekao je fudbaler Mančester junajteda.

Kurir sport/RTS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EVO KAKO SE GLEDA MUNDIJAL I NAVIJA ZA SRBIJU! Emisija “Doživi prvenstvo” svaki dan na Kurir TV! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track