DOŽIVI PRVENSTVO U UŠĆU! IRFAN MENSUR: Voleo bih da u kvizu vidim Stojkovića, Matića, Ljajića... (KURIR TV)
Foto: Printscreen

glumac je, glumac

DOŽIVI PRVENSTVO U UŠĆU! IRFAN MENSUR: Voleo bih da u kvizu vidim Stojkovića, Matića, Ljajića... (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Poznati srpski glumac Irfan Mensur, kaže da je zbog Svetskog prvenstva u fudbalu sve obaveze planirao u vreme kada se ne igraju mečevi u Rusiji.

"Iskreno navijam za Srbiju, ali bih voleo da Island ponovi uspeh od prošli put. To je za mene najveći utisak što se fudbala tiče. Njihovi navijači su uspeli da osvoje ceo svet.", rekao je Mensur u emisji Doživi prvenstvo Kurir TV-a.

"Parkiran sam ispred TV-a i obaveze sam prilagodio Svetskom prvensrtvu. Meč Portugal - Španija sam pratiio u društvu dvoje Španaca. Danas nisam gledao poslednjih pet minuta meča Francuska - Australija. Sada Vas molim požurite da se vratim na sledeću utakmicu", rekao je Mnesur.

On je upitan i postoji li veza između glume i fudbala.

"Moram da se nostalgično vratim nazad. Neki bivši selektori su dovodili ekipe u pozorište. Ali tamo se videlo da imaju mali zazor od nas. Oni su ipak time pokazali da su obični ljudi."

Kao nekadašnji voditelj kviza Ruski rulet, Mensur je upitan i kog reprezentativca Srbije bi voleo da vidi u kvizu.

"Stojković bi se pred svaki odgovor prekrstio i poljubio mene umesto lopte. Jer mora nešto da poljubi. Voleo bih Matića, zbog mirnoće i pameti, Lajić bi od toga napravio šou ili drski Mitrović, koji mi liči na Balkan. Prijović bi propao u rupu jer on onako nabildovan teži da se skarije od javnosti."

Irfan je zatim nastavio da se vraća u prošlost.

"Ja sam karijeru dobrog frajera napravio na liku i delu Ivice Osima. Kada sam bio klinac živeo u Sarajevu, bio sam na 100 metara od Željine Grbavice. Jednom sam sa torbom Ivice Osima ušao na stadion. Divio sam mu se kao fudbaleru, a znam sigurno da nisam jedini. Radio komentatori su rekli da idu na godišnji odmor jer je lopta kod Osima i vratiće se kad mu je oduzmu.

Irfan Mensur kaže da bi i danas išao na stadion.

"Ne znam koliko klinci prate fudbal. Mislim da ne prate ništa, osim interneta i telefona. Ne prate ni Sajam knjiga, a kamoli fudbal. Daleko su od mene, koji bi i danas išao na fudbal sa Šotrom ili pokojnim Acom Đorđevićem", rekao je popularni glumac

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track