HIT PROGNOZA! LISAC ROMEL PREDVIĐA REZULTAT SRBIJE NA DANAŠNJEM MEČU: Ovo je rezultat koji je nanjušio! (KURIR TV)
Foto: Zorana Jevtić

Prognoza iz Beo zoo-vrta

HIT PROGNOZA! LISAC ROMEL PREDVIĐA REZULTAT SRBIJE NA DANAŠNJEM MEČU: Ovo je rezultat koji je nanjušio! (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Oprez, momci: Čuveni lijan predvideo da će u današnjem meču na SP Kostarika doći prva u vođstvo, ali će Srbija brzo izjednačiti

Romel prognozira remi! Jedan od najpoznatijih stanovnika zoološkog vrta u Beogradu, pustinjski lisac rase fenek, umeo je dosta puta u prošlosti da pogodi pobednika velikih fudbalskih mečeva, pa smo ljubaznošću zaposlenih u „Vrtu dobre nade“ dobili priliku da Romelove predviđačke sposobnosti stavimo na ispit u ovom važnom mundijalskom momentu za srpsku reprezentaciju.

foto: Zorana Jevtić

Postavili smo dve činije sa Romelovim omiljenim granulama. Ispod jedne bila je zastava Srbije, ispod druge zastava Kostarike. Iako smo svim srcem želeli da napadne „našu“ činiju, dogodilo se suprotno. Lijan ju je samo onjušio, a konkretan zalogaj uzeo je iz kostarikanske posude.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Razočaranje nije potrajalo dugo! Odmah se prebacio na srpsku, ne progutavši ni prethodnu granulu, pa se na osnovu viđenog može zaključiti da će se današnji meč u Samari završiti remijem. „Orlovi“ će prvi kapitulirati, ali će se brzo oporaviti od šoka Latinoamerikanaca i izjednačenjem postaviti konačnih 1:1.

foto: Zorana Jevtić

Neverne Tome će verovatno posumnjati da je životinja od tri moguća ishoda izabrala da se meč završi baš remijem, ali onda mogu na Guglu slobodno da potraže istog junaka kako prognozira 156. večiti derbi. Romelu se i tada priviđao remi, a konačni rezultat bio je 1:1. Crno-beli su poveli golom Sume iz penala, a izjednačio je Boaći.

Sećanje na 2010. OKTOPOD POL UŠAO U ISTORIJU

foto: Profimedia

Intuicija životinja testirana je u nemačkom gradu Oberhauzenu, gde je tokom Mundijala 2010. u Južnoj Africi oktopod Pol postao planetarna zvezda. Ova čudna životinja je na svoj način pogodila sve rezultate selekcije Nemačke, uključujući i poraz od Srbije golom Milana Jovanovića, da bi i u finalu osetila pobedu Španije nad Holandijom. Pol je uginuo nekoliko meseci po završetku Svetskog prvenstva, ali se i danas prepričavaju njegove prognoze.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track