NAJLEPŠA PRIČA MUNDIJALA: Pre 20 godina mališan je jurio fudbalere zbog autograma, DANAS JE ZVEZDA SVETSKOG PRVENSTVA! (VIDEO)
Foto: Twitter video printscreen

dečački snovi

NAJLEPŠA PRIČA MUNDIJALA: Pre 20 godina mališan je jurio fudbalere zbog autograma, DANAS JE ZVEZDA SVETSKOG PRVENSTVA! (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Fudbalska reprezentacija Francuske jedan je od favorita za titulu na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Kvalitet koji ‘Galski petlovi’ imaju pre svega u napadu i veznom redu je neverovatan, a imena koja će konkurisati za prvih 11 su u najmanju ruku zastrašujuća. Sve same svetske zvezde ih predvode, ali i oni su morali od negde da počnu, pa je na društvenim mrežama osvanuo snimak od pre 20 godina i to ni manje ni više nego Antoana Grizmana.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Fantastični napadač Atletika je tada, tokom ispraćaja legendarne generacije, jurio Zinedina Zidana, Tjerija Anrija, Fabijana Barteza i društvo kako bi dobio autogram, a sada će biti možda i najvažniji član ekipe.

foto: AP

"Oni su naši naslednici", rekao je Anri. Čitava zemlja očekuje da se Grizman iskupi za propuštenu šansu u finalu Evropskog prvenstva i odvede ih do "Boginje". Poslednji put su takvu radost osetili baš te 1998. godine, kada je Zidan sa dva gola srušio Brazil u finalu.

Kurir sport/b92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track