U GLAS KAŽU: ZASLUŽENA POBEDA

MOTORNA SNAGA ORLOVA: Evo šta je Matić rekao o sukobu sa Kostarikancima! Milivojević otkrio kakav je problem imao pred meč (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Nemanja Matić i Luka Milivojević su motorna snaga "orlova". Tandem zadnjih veznih je gotovo savršeno obavio posao u oba smera u duelu sa Kostarikancima.

Srbija je pobedila 1:0 i napravila veliki, ali ne i odlučujući korak ka osmini finala Mundijala. Toga su svesni i srpski reprezentativci.

"Zadovoljni smo kako smo igrali i kako smo se borili. Zasluženo smo pobedili. Strah nije postojao pre meča, ali svako od nas je imao pozitivnu tremu", rekao je Matić.

Vezista Mančester junajteda nije se složio s konstatacijom novinara da je Srbija bila bolja u drugom poluvremenu, ili makar ofanzivnija.

"I u prvom smo dominirali. Možda u drugom imali više šansi, to je bilo i do njih. U prvom su se povukli i čekali šansu, što im nismo dozvolili".

U svlačionici nije bilo mnogo slavlja...

"Prezadovoljan sam, jer nema euforije, jer smo svesni da nas čeka još teži posao".

Matić je u finišu utakmice ušao u sukob sa klupom Kostarike, kada pomoćni trener nije hteo da mu da loptu. Upitan šta se desilo, Matić je kratko rekao:

"Ništa".

Luka Milivojević takođe smatra da su "orlovi" zasluženo pobedili.

Široj javnosti nije bilo poznato da je kapiten Kristal Palasa muku mučio sa povredom pred meč.

"Već četiri dana me muči, moram da pohvalim medicinski tim i sve koji su brinuli o meni, uz velike napore sam izašao da igram iako su procene bile 50:50", objasnio je Luka Milivojević.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SRBI LUDOVALI ŠIROM PLANETE: Ovako se trijumf nad Kostarikom slavio u Beču i Majamiju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track