HRVATSKA ŠOKIRANA IZBACIVANJEM IGRAČA SA MUNDIJALA! Oglasila se i fudbalska legenda: Svaka čast, niko mu preko ovoga neće preći!
Foto: AP

tema dana

HRVATSKA ŠOKIRANA IZBACIVANJEM IGRAČA SA MUNDIJALA! Oglasila se i fudbalska legenda: Svaka čast, niko mu preko ovoga neće preći!

Mundijal 2018 -

Hrvatska je na SP-u ostala s igračem manje nakon što je selektor Zlatko Dalić poslao kući Nikolu Kalinića koji je odbio ući zadnjih pet minuta protiv Nigerije i tako pokazao nepoštovanje prema dresu koje nosi, prenose hrvatski mediji.

Oni su ovim povodom kontaktirali i Ćira Blaževića, fudbalsku legednu, koji je dao svoje mišljenje o ovom činu:

- Dalić nije imao izbora. Naravno da bih napravio isto, pa svaki selektor na svetu bi napravio isto. To je bila laka odluka. Izgleda da su igrači pomislili da će Dalić puno toga tolerisati jer se činio takav miran, ali čim je dobio šansu, reagovao je na pravi način i pokazao svoj autoritet - dodao je Ćiro o situaciji koja je zabrinula javnost dva dana nakon pobede protiv Nigerije.

- Uveren sam da ovo neće poljuljati atmosferu u reprezentaciju. Dalić je još ojačao autoritet i igrači će nakon ovoga biti još jači - rekao je Ćiro i dodao:

- Nažalost, Kalinić je ovim potezom verovatno zauvek zatvorio vrata reprezentacije. Dalić ga sigurno više neće zvati, a ni selektori nakon njega mu neće preći preko ovoga.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda dovodi još dva ozbiljna pojačanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track