Najnovije vesti

DOŽIVI PRVENSTVO SUTRA OD 14 ČASOVA Kurir i Talent centar pozivaju najmlađe fudbalere da dođu u Ušće SC i pokažu svoj talenat!
Foto: Promo

IGRA POČINJE

DOŽIVI PRVENSTVO SUTRA OD 14 ČASOVA Kurir i Talent centar pozivaju najmlađe fudbalere da dođu u Ušće SC i pokažu svoj talenat!

Mundijal 2018

Kurir i Talent centar u okviru projekta Doživi prvenstvo lansiraju talente i pozivaju buduće šampione da se pridruže od sutra do subote, 23. juna.

Pozivamo najmlađe fudbalere (od 6 do 12 godina) da pokažu svoj talenat i uključe se u mrežu Talent centra koji stvara nove, moderne, specifične igre, projekte i aktivnosti koje će mladim talentima fudbala pomoći da na kvalitetan i originalan način razviju svoje potencijale. Talent centar promoviše razvoj pozitivnih osobina, moralnih i etičkih vrednosti, toleranciju među učesnicima, fer plej, druženje, slobodu učešća, povezivanje, razmenu ideja, jedinstvena takmičenja iz svih regija bivših jugoslovenskih republika, modernizaciju škola fudbala, prepoznavanje talenata i edukacije trenera i sportskih radnika.

Od sutra krećemo sa TC Virtuelnom ligom gde bodujemo tehniku izvođenja loptom. Prati rangiranje, uključi drugare i kreni ka samom vrhu. Od 18 časova pridruži nam se u studiju Doživi prvenstvo na centralnom trgu Ušće SC i upoznaj se sa programom Talent centra. Novu priliku imaš već u sredu, 20. juna, uz TC Rejting ligu. Svakoga dana do finalnog izazova sve do 23. juna uz slatke Frikom letnje nagrade. Pratite nas jer svaki dan vas čeka nova igra.

Dođi. Pokaži talenat. Doživi igru.

Doživi prvenstvo!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja