ŠTA ĆE MU REĆI DELIJE? Ljubimac crveno-belih navija za Hrvatsku! VOLIM JE KAO SVOJU DOMOVINU!
Foto: Fonet / Aleksandar K

u dilemi je!

ŠTA ĆE MU REĆI DELIJE? Ljubimac crveno-belih navija za Hrvatsku! VOLIM JE KAO SVOJU DOMOVINU!

Mundijal 2018 -

Poznati argentinski fudbaler Luis Ibanjez otkrio je da je, poput mnogih sunarodnika, razočaran nakon utakmice Agentina -Island, pa je javno izrazio svoje nezadovoljstvo.

Luis je poručio da smatra kako jedino Mesi može nešto da uradi od cele ekipe.

- Ništa nije bilo dobro. Svi čekaju da Mesi sve sam napravi. Nažalost, jedino on i može nešto da napravi. Kad ga nema, Argentina igra potpuno drugačije, sa više dodavanja, centaršutova... Ovako svi samo njega gledaju. Di Maria može pet puta da centrira, ali on stane i čeka Mesija - rekao je on za 24 sata.hr.

Zatim je nastavio i dodao da smatra kako ni izbor selektora Horhea Sampaolija nije dobar.

- S Čileom je napravio čuda, osvojio "Copa Americu", ali nije isto voditi Čile i Argentinu. Čile ima dva-tri vrhunska igrača, ostalo je sve prosek. Njegov glavni forte je motivacija, ali ne možeš samo s motivacionim faktorom da vodi igrače od 200 miliona evra.

Kako se bliži utakmica Argentine i Hrvatske, a Ibanjez tvrdi da mu je hrvatska drugi dom, nije bio siguran za koga će navijati.

- Hrvatska ima odlične fudbalere, znaju moji Argentinici da nije Nemačka ili Španija, ali boje se... Za koga ću navijati? Ha, ja ću uživati. Argentinac sam i voleo bih da Argentina prođe, ali Hrvatsku volim kao svoju domovinu. To je moj dom, zaljubio sam se u Hrvatsku i ne mogu da navijam protiv nje. Ne znam, videću kako će me poneti emocije. Sin Tijago i supruga Matea će navijati za Hrvatsku, a ja ću još videti - rekao je Argentinac za 24 sata.hr. i dodao:

- Sin Tijago (4) obožava fudbal, ceo dan po kući viče: "Mandžukić, Mandžukić...". Gledao je neku utakmicu u kojoj je Mandžo bio najbolji i od tada samo njega spominje. Ni Mesija ni Modrića, samo Mandžu - zaključio je Luis Ibanjez za hrvatske medije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track