ludnica u rusiji

UŽIČANI GLAVNA ATRAKCIJA NA MUNDIJALU: Lepotice iz celog sveta sa njima želele samo OVO, a njih jedino zanimaju Orlovi (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

U Rusiji su se trenutno okupili fudbalski znalci sa svih strana sveta, a tu su se našla i dva momka iz Srbije, tačnije iz okoline Užica.

U pitanju su veliki navijači Liverpula, koji su ovu priliku iskoristili kako bi uživo videli, kako igrače Redsa, tako i sve najveće fudbalske zvezde širom planete.

Oni su u prestonicu Rusije stigli na dan svečane ceremonije otvaranja ove fudbalske manifestacije i tada su iz prve ruke osetili euforiju povodom ove izložbe fudbalskih zvezda.

Iskoristili su priliku da našu reprezentaciju podrže na premijeri Mundijala i izgleda da su im baš njih dvojica doneli sreću. Orlovi su slavili golom Kolarova i tako upisali prva tri boda na Mundijalu, nadamo se ne i jedina.

Prema rečima ova dva mladića na samom stadionu nije bila atmosfera kakvu su očekivali, ali je zato po zavšetku utakmice nastao pravi haos.

U pomoć su im pritekli pijani Rusi, koji su zajedno sa nekolicinom Užičana zapevali svima nama dobro poznati patriotski hit ''Kosovo je srce Srbije.''

1 / 7 Foto: Kurir

Posle nekoliko piva, nastala je prava ludnica na ulicama Samare. A čik pogodite ko je bio glavni? Da, baš oni, UŽIČANI. Preuzeli su dirigentsku palicu i mesto di džeja, pa su glavnom ulicom odzvanjali hitovi krajiške legende Baje Malog Knindže.

Svojom pojavom su privukli pažnju nekolicine devojaka koje su stigle sa svih meridijana u ovogodišnju prestonicu fudbala. Od njih su želele samo jedno - zajedničku sliku. Tako je nastala jedna od najlepših galerija sa ovog Mundijala.

1 / 3 Foto: Kurir

Kostarikanke su prema njihovim rečima živa vatra, za razliku od fudbalera, dok Meksikanke piju kao muškarci. Ipak, najviše su vremena proveli sa Rusima, sa kojima su se najbolje razumeli, pre svega zahvaljujući rakiji i vodki.

Užički korpus ima plan da u narednih nekoliko dana isprati još nekolicinu utakmica sa ovog Mundijala pre svega direktno sa stadiona, dok će ostatak bez sumnje pratiti uz pivo iz fan zone.

Kurir sport

Foto: Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track