CEO SVET SE SPRDA S NEJMAROVIM REZANCIMA NA GLAVI... A iza urnebesne frizure Brazilca krije se VELIKA PREVARA!
Foto: AP

OVO NISTE OČEKIVALI

CEO SVET SE SPRDA S NEJMAROVIM REZANCIMA NA GLAVI... A iza urnebesne frizure Brazilca krije se VELIKA PREVARA!

Mundijal 2018 -

Fudbaler Brazila Nejmar da Silva obeležio je prvo kolo Mundijala, ali ne golovima i fudbalskim umećem, već frizurom koja je nasmejala čitav svet.

Jedan od najboljih fudbalera sveta postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama. Izuzetno smelom kreacijom na glavi Nejmar je prevazišao samog sebe.

Na društvenim mrežama osvanuli su razni memovi na tu temu.. Krenule su šale da Nejmar nosi špagete na glavi, pa je legendarni Erik Kantona prosuo tanjir testenine na glavu...

Mnogi su počeli da porede Nejmarovu frizuru sa onom koju je 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji nosio legendarni Ronaldo. Ne izgledaju isto, ali su podjednako bizarne i imaju nešto zajedničko...

Slavni Brazilac je nekoliko godina nakon SP 2002. godine otkrio pravi razlog zašto je nosio "ono" na glavi.

"Imao sam povredu i svi su pričali pred Mundijal samo o tome. Onda sam odlučio da se ošišam i ostavim delić kose. Kada sam se pojavio na treningu svi su videli samo lošu frizuru i zaboravili su na povredu. Tako sam mogao da ostanem miran, opušten i da razmišljam samo o fudbalu. Nisam bio ponosan na tu frizuru, ali bila je sjajan način da skrenem temu", objasnio je Ronaldo, koji je te godine vodio Brazil do titule šampiona sveta.

Nejmar je pre nekoliko meseci takođe povredio nogu i morao je na operaciju. Mnogi smatraju da nije potpuno oporavljen i da želi da napravi sličan spin kao i njegov stariji sunarodnik.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan neočekivano oslabljen. Evo ko prvi odlazi a ko sledeći dolazi među crno bele

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track