BESNI NAVIJAČI PLJUVALI MESIJA I SAIGRAČE! Argentina u suzama!  Horor, užas, sramota, katastrofa... Navijači im nikada neće oprostiti BRUKU protiv Hrvatske!
Foto: Reuters

dan žalosti u argentini

BESNI NAVIJAČI PLJUVALI MESIJA I SAIGRAČE! Argentina u suzama! Horor, užas, sramota, katastrofa... Navijači im nikada neće oprostiti BRUKU protiv Hrvatske!

Mundijal 2018 -

U Argentini je "dan žalosti" nakon debakla koji su njihovi fudbaleri doživeli protiv Hrvatske u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Rusiji (3:0)

Argentina je šoku. Navijači su bili toliko besni nakon bruke koju su im priredili fudbaleri da su ih bukvalno pljuvali sa tribina nakon meča.

foto: Reuters

Ni argentinski mediji nisu štedeli svoje fudbalere. Ovo su samo neki od naslova koji su osvanuli u tamošnjim dnevnim listovima:

foto: Reuter

"Katastrofa protiv Hrvatske, jednom nogom smo već van SP."

"Argentina ponižena protiv Hrvatske, a najveća zvezda Leo Mesi se nije pojavio na utakmici."

"Sramota."

"Argentina, ruglo Svetskog prventva."

"Argentina pala u beskrajni ponor."

foto: Reuter

Svi su saglasni u istom: Ova reprezetnacija nema nema vođu, autoritet i karakter i teško će izboriti plasman u osminu finala Mundijala u Rusiji.

Čitava nacija najviše je razočarana u najveću zvezdu, čoveka u kog su se svi uzdali - Lionela Mesija.

“Skupi ekipu I podrzi Orlove uz M&Ms”

Onaj promašeni penal i lošu partiju protiv Islanda su mu oprostili, ali ovo sinoć će teško. Očekivali su da će kapiten i najbolji igrač tima učiniti nešto da spreči da brod potone. Međutim, nije ga bilo nigde. Bio je potpuno odsečen. U prvom poluvremenu je samo 20 puta imao kontakt s loptom i bio je drugi najgori igrač Argentine po tom parametru. Meč je završio bez udarca u okvir gola, sa jednim šutem iz šesnaesterca i bez upućenog šuta van 16 metara.... Katastrofa!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

U IŠČEKIVANJU VELIKOG FUDBALSKOG OKRŠAJA: Srpski i švajcarski navijači zajedno provode vreme u Rusiji! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track