Najnovije vesti

Kad znaš da prepoznaš pravi trenutak: Kako je bračni par iz Srbije iskoristio Mundijal na najbolji način!
Foto: Promo

Kad znaš da prepoznaš pravi trenutak: Kako je bračni par iz Srbije iskoristio Mundijal na najbolji način!

Mundijal 2018

Ludilo oko Svetskog prvenstva u fudbalu nikoga ne zaobilazi i ne ostavlja ravnodušnim - ako sami možda ne pratite utakmice, neko u vašem domu ili komšiluku sigurno tako vatreno navija da će i vas poneti ova zarazna atmosfera!

I dok većina ljudi prati sport iz zabave, jedan par je ovaj trenutak prepoznao kao idealan za zaradu na veoma zanimljiv način - baš u susret najvećem fudbalskom takmičenju, oni su tik pred Prvenstvo uspeli da završe svoju aplikaciju i svima ulepšaju ovaj sportski događaj!Save for publish

Šta je trenutno najpopularnije, pored Mundijala? Društvene mreže, naravno!

Prva sledeća aktivnost tokom Svetskog prvenstva nakon navijanja jeste objavljivanje fotografija na društvene mreže - veselo društvo sa pivom i grickalicama, navijači na tribinama sa zastavama... Svi žele da se pohvale i celom svetu pokažu kako oni ovih dana prate fudbal.

Upravo zato su Vera i Miloš Stevanovićhrabro krenuli u svoj zanimljiv poslovni poduhvat i razvili aplikaciju Matchday Stickers, sa navijačkim stikerima za 20 zemalja, koji se “lepe” na fotografije ili video snimke i pomažu navijačima da na što kreativniji način podrže svoju reprezentaciju!

U videu poslušajte kako aplikacija tačno funkcioniše i saznajte kako je simpatični bračni par svojom idejom na konkursu „mts startap ubrzanje“ oduševio kompaniju Telekom Srbija koja ih je nagradila i svrstala u svoje pokretače!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja