LJUPKA STEVIĆ U RUSIJI

ONA ĆE VEČERAS IZ SVEG GLASA NAVIJATI ZA ORLOVE: Srpska pevačica za Kurir otkrila ko joj je omiljeni fudbaler, ali i čiji fizički izgled je najviše privlači! (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Pevačica Ljupka Stević nalazi se u Rusiji gde svom snagom bodri srpske Orlove u pohodu na Svetsko prvenstvo.

Ekipa Kurira je u šetnji Kalinjingradom naišla na dobro poznato lice, a simpatična Ljupka je odmah pristala da prozbori koju sa nama.

"Zdravstvuj", rekla je odmah na počeku razgovora Ljupka, tek da ispoštuje zemlju domaćina Svetskog prvenstva.

"Ja sam danas stigla i baš sam u navijačkom duhu, mnogo se lepo osećam", naglasila je vidno oduševljena pevačica koja jedva čeka početak duela Srbije i Švajcarske.

"Moraću da sačuvam grlo na utakmcici", upozorla je odmah Ljupka i potom nastavila:

"Očekujem da ćemo dobro da se plasiramo. Proći ćemo Švajcarsku, ali i Brazil. Sa Brazilcima će biti malo teže, možda nam se i posreći pa da ih pobedimo", rekla je Ljupka koja je ipak priznala da se ne razume tako dobro u fudbal, ali ima favorite među srpskim Orlovima.

"Kolarova sada svi veličamo, svaka mu čast na postignutom golu. Stojkovića obožavam, on je često na mojim nastupima i on mi je u celoj ekipi omiljen. Ima puno mladih fudbalera koji su se fino pokazali, kao što je na primer Sergej. A što se tiče fizičkog izgleda, moram i to da prokomentarišem, Mitrović jako dobro izgleda", otkrila je Ljupka na kraju razgovora.

Kompanija Frikom iz sveg srca dugi niz godina podržava sport i zdrav način života. Frikom podjednako daje svoj doprinos jačanju zdravog načina navijanja za reprezentaciju Srbije. Kompanija Frikom je ponosna što i ove godine neguje partnerske odnose sa Fudbalskim savezom Srbije, čiji je zvaničan sladoled "GOOL"!

Kurir sport, Dejan Ignjatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track