EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Marko Pantelić: Lakše je kad si na terenu (KURIR TV)
Foto: Printscreen

očekivanja

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Marko Pantelić: Lakše je kad si na terenu (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Bivši reprezentativac naše zemlje i fudbaler Crvene zvezde Marko Pantelić rekao je u emisiji "Doživi prvenstvo" Kurir TV, naša medijska kuća ima prednost u odnosu na sve druge.

On je rekao da se nada da će momci znati da se izbore sa pritiskom, koji je za njegha kao bivšeg fudbalera, daleko veća sada nego kada je bio reprezentativac.

Pantelić je govorio i o dosadašnjim rezultatima na Svetskom prvenstvu, ali i problemima sa kojima se suočavaju Brazil, Argentina, Nemačka...

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

Kurir sport

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track