tuga

TEŽAK PORAZ ORLOVA: Analiza neuspeha Srbije protiv Švajcarske iz očiju Kurirovog izveštača iz Kalinjingrada (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske 1:2 (1:0) u utakmici drugog kola Grupe E na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Orlovi" su Kalinjingradu poveli golom Aleksandra Mitrovića u petom minutu, a onda je rival u drugom poluvremenu napravio preokret pogocima Granita Džake u 52. i Đerdana Šaćirija u 90.

Posle drugog kola na tabeli vode Brazil i Švajcarska sa po četiri boda, Srbija je ostala na tri, dok je Kostarika bez bodova.

"Orlovi" bi plasman u osminu finala obezbedili pobedom nad Brazilom u poslednjem kolu (27. jun), a mogu da prođu i sa remijem, ako Kostarika savlada Švajcarsku, s tim da moraju da imaju bolju ukupnu gol-razliku od Švajcarske.

Kako je izgledao meč u Kalinjingradu preneo nam je izveštač Kurira sa lica mesta.

Kompanija Frikom, kao regionalni lider u prozvodnji sladoleda, dugi niz godina ulaže u sport i podstiče zdrav način života. Kompanija Frikom je odlučila da i ove godine podrži Fudbalski savez Srbije i da svoj doprinos u jačanju zdravog navijanja. Kompanija Frikom je osmislila i napravila "GOOL" koji je zvanični sladoled Fudbalskog saveza Srbije.

Kurir sport, Dejan Ignjatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track