Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA! Ivan Tasovac: Kad ja pričam o fudbalu, to je kao da Dragiša Binić prenosi balet! (KURIR TV)
Foto: Printscreen

direktno

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA! Ivan Tasovac: Kad ja pričam o fudbalu, to je kao da Dragiša Binić prenosi balet! (KURIR TV)

Mundijal 2018

Direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac, koji je najavio Muzički piknik pod zvezdama, rekavši da mu je gostovanje u emisiji Doživi prvenstvo slično kako kada bi bivši fudbaler Dragiša Binić prenosio neku baletsku predstavu.

"Koncert je u nedelju od 20.30, a kapije se otvaraju već od 17 časova. To je atmosfera ljubaznosti i prijatnosti. Prošle godine bilo je 20, 30 hiljada gledalaca. zato smo sada odlučili da mala deca do 6 godina starostzi budu ispred bine i slušaju. Prošle godine j publika sam a birala program, a sada ćemo svirati Štrausa "Tako je govorio Zaratustra" ili Dvoržakovu "Simfoniju iz novog sveta". Planirano je da sve traje duže od dva sata", rekao je Tasovac.

Gledao sam utakmicu Srbija - Švajcarska. Krenulo je obećavajuće, ali mislim da treba navijati i kada tim opravdano i neopravdano gubi. Ako ono nije bio penal ne znam. Važno je da ne mračimo, jer se čuda iako retko, ipak dešavaju", rekao je Tasovac.

Tasdovac je zatim prokomentarisao i poraz Srbije od Švajcarske. 

"Gledao sam utakmicu Srbija - Švajcarska. Krenulo je obećavajuće, ali mislim da treba navijati i kada tim opravdano i neopravdano gubi. Ako ono nije bio penal ne znam. Važno je da ne mračimo, jer se čuda iako retko, ipak dešavaju", rekao je Tasovac.

Kurir sport

Foto: Promo 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja