ŠVAJCARSKA POLITIČKA LIDERKA OSULA PALJBU PO ALBANCIMA: Ne mogu da se radujem, golovi su dati za Kosovo! OVO NIJE NAŠA POBEDA!
Foto: natalie-rickli.ch

PaNIKA U BERNU

ŠVAJCARSKA POLITIČKA LIDERKA OSULA PALJBU PO ALBANCIMA: Ne mogu da se radujem, golovi su dati za Kosovo! OVO NIJE NAŠA POBEDA!

Mundijal 2018 -

Posle skandaloznog ponašanja Švajcarskih fudbalera u pobedi nad Srtbijom 1:2 na Svetskom prvenstvu Ðerdana Šaćirija i Granita Džake, Narodna partija Švajcarske (SVP) bi mogla ponovo pokrenuti debatu o fudbalerima stranog porekla u reprezentaciji te zemlje.

Zbog slavlja uz "albanskog orla", posle susreta sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Rusiji, SVP je uputila kritike na račun reprezentacije.

Jedna od prvih ljudi stranke Natali Rikli je na Tviteru napisala da ne može da se raduje pobedi, pošto su golovi dati za Kosovo.

- Ne mogu stvarno da se radujem. Oba gola nisu data za Švajcarsku, već za Kosovo. Ukoliko bi nekada kosovska reprezentacija pobedila, to bi me radovalo za njih, ali na Svetskom prvenstvu igramo i nosimo zastavu Švajcarske - poručila je ona.

Kurir sport

Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠAĆIRI ODBIO DA PRIČA ZA NAŠE MEDIJE: Albanac neće da sluša pitanja na srpskom jeziku (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track