NEJMAR ME UVREDIO! VIKAO NA MENE! Rasulo u selekciji Brazila uoči meča sa Srbijom!
Foto: Reuters

ide nam na ruku!

NEJMAR ME UVREDIO! VIKAO NA MENE! Rasulo u selekciji Brazila uoči meča sa Srbijom!

Mundijal 2018 -

Selekcija Brazila ostvarila je prvu pobedu na Mondijalu u Rusiji, ali to nije doprinelo poboljšanju atmosfere u timu. Defanzivac Tijago Silva razočaran je ponašanjem Nejmara u finišu meču sa Kostarikom.

Brazilci su došli do bodova protiv Tikosa tek u nadoknadi vremena. Nervoza je bila prisutna gotovo celo drugo poluvreme, a sve je obeležila i rasprava Silve i Nejmara. Razlog je izbacivanje lopte stamenog defanizvca u aut, u trenucima kad je igrač Kostarike ležao na terenu.

"Nejmar je vikao na mene, uvredio me je. Mislio je da je trebalo da nastavim sa napadom. To me je pogodilo i učinilo tužnim. Na njega gledam kao na mlađeg brata, brinem o njemu, nije trebalo to da učini. Pogotovo što nam ta lopta ne bi donela pobedu. Razočaran sam", kazao je Silva, koji je saigrač sa sjajnim napadačem i u Pari sen Žermenu.

Selesao je blizu plasmana u osminu finala. Za to mu je potreban bod protiv selekcije Srbije, ali je već sada jasno da će selektor Tite imati dosta problema da održi ekipu na okupu kako takmičenje bude odmicalo i pritisak bude rastao.

Kurir sport/SK.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track