BIVŠI IGRAČI VEČITIH RIVALA O MUNDIJALU I STUDENTI O GEJMINGU: Saznaj kako poznati gledaju na Mundijal i osvoji prvenstvo na PES-u
Foto: Promo

Gejmifikacija i Pro Evolution Soccer 2018.

BIVŠI IGRAČI VEČITIH RIVALA O MUNDIJALU I STUDENTI O GEJMINGU: Saznaj kako poznati gledaju na Mundijal i osvoji prvenstvo na PES-u

Mundijal 2018 -

Današnji gost u emisiji „Doživi prvenstvo“ biće Filip Kasalica i Vladimir Volkov.

U pregameu gost će biti bivši igrač Crvene Zvezde, Filip Kasalica, daće, samo za emisiju “Doživi prventsvo”, gledaoce Kurit TV, Esspresa i Ušće SC, svoje viđenje svega onoga što smo gledali na Svetskom prvenstvu u Rusiji do sada. Orlovi i meč sa Brazilom ni ovoga puta neće biti zaobiđeni! Pričaćemo i o “nefudbalskim” stvarima, s obzirom da je Kasalica “okačio kopačke o kiln”! U postgameu gost emisije “Doživi prvenstvo” biće bivši fudbaler Partizana i Rada, Vladimir Volkov! Čovek koji ne voli da daje izjave medijima, ovoga puta neće imati izbora! Komentarisaće meč domaćina i izneti svoje mišljenje o našoj reprezenatciji.

Pored toga,Studentska organizacija Unija studenata Fakulteta organizacionih nauka (FON), vođena dosadašnjim iskustvom stečenim radom na projektu „USF Gaming Fair“, postaće deo najvećeg hot spota akcije „Doživi prvenstvo“, koja će se održati danas i sutra u Ušće SC.

foto: Promo

Kurir, „Samsung“, Unija studenata i Ušće SC pozivaju te da se prijaviš, učestvuješ i pokažeš svoju igru u PES (Pro Evolution Soccer) 2018.

Od 14 do 20 časova imaćete priliku da igrate sve utakmice do samog finala.

Pored nagrada koje je kompanija Samsung obezbedila za tri najbolja takmičara, svi učesnici će imati priliku da dožive pravu igru u “World Cup 2018 Gejming turniru” PES 2018, uz pomoć Samsung televizora čija realistična slika doslovce uvlači u igru.

Zahvaljujemo se GameS u Ušće SC na ustupljenoj igrici PES 2018. GameS najveći je lanac prodavnica specijalizovan za prodaju konzola, igara i igračke opreme. U GameSu ćete naći igre i opreme za PC, Sony Playstation, Microsoft XBOX i Nintendo platforme, kao i širok izbor artikala vezanih za gejming.

Doživite prvenstvo u Ušće SC, mestu koje budi hrabrost i inspiriše.

Doživi igru. Doživi prvenstvo.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track