veruje u uspeh

KUSTURICA SAVETUJE FUDBALERE SRBIJE: Da je Brih svirao penal ne bi nam smetao orao što leti! Pobedićemo Brazil, ako uradimio OVO (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Emir Kusturica najbolji je fudbaler među rediteljima i priznaje da s pažnjom prati Mundijal u Rusiji. On očekuje u sredu pobedu Srbije protiv Brazila.

- Moguće je da trijumfujemo ako Marselo bude zaustavljen. On je njihov najbolji igrač, a možda tada i izvedemo igru, koju smo imali u prvom kolu. Ne treba da igramo duge lopte, već kroz sredinu da stižemo do gola. U utakmici sa Švajcarskom smo imali šemu dugih lotpi. Važno je da prorade Sergej i Dušan Tadić, a u zadnjoj liniji još neko - kaže Kusturica.

Proslavljenog reditelja ne iznenađuje kakvo smo suđenje imali od Feliska Briha u meču drugog kola sa Švajcarskom.

- Sudija nije zaslužio da sudi ni meč između Mokre Gore i Kremana, a kamoli da dali pravdu kad se igra ovakvo takmičenje. Mi zaboravljamo da je to bila fenomenalna utakmica. Sudije nama nikada nisu naklonjene. A da je svirao penal ne bismo s glavoboljom gledali tog orla kako leti i već bi se kvalifikovali za osminu finala.

Kusta smatra da bismo trebali da se ugledamo na Hrvate.

- Mi se pravimo velikodušniji nego što jesmo. Nas samo pesma može da ujedini. Hrvati pevaju Tompsona, a naši ne znaju šta smeju - rekao je reditelj.

Kurir sport / Ljubomir Radanov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda sprema transfer bombu. Ko je Argentinac kojeg dovode?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track