BRAZILCI SE ŽESTOKO SPRDAJU S NEJMAROM PRED MEČ SA SRBIJOM! U jednom baru će navijati da Orlovi što više puta patosiraju zvezdu Brazila!
Foto: Reuters

ovo je hit

BRAZILCI SE ŽESTOKO SPRDAJU S NEJMAROM PRED MEČ SA SRBIJOM! U jednom baru će navijati da Orlovi što više puta patosiraju zvezdu Brazila!

Mundijal 2018 -

Fudbaleri Srbije i Brazila u sredu igraju meč trećeg kola grupe E na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a jedan bar u Brazilu spremio je specijalno iznenađenje za navijače "selesaa"...

Navijači koji u pomenutom baru budu pratili meč navijaće da Orlovi što više puta nateraju Nejmara da padne! Naime, svaki put kad najveća zvezda Brazila završi na travi, oglasiće se zvono i svi prisutni će dobiti besplatno piće!

Australija može dalje ako savlada Peru sa dva ili više golova razlike, a Danska izgubi. Kec donosi primamljivu kvotu 2,85. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Australija – Peru.

Brazilci već desetak dana imaju novi nacionalni sport - sprdnja sa Nejmarom. Zbijaju se šale na račun njegove frizure, foliranja prekršaja na terenu, padanja...

Brazilci nisu zadovoljni igrom svoje reprezentacije na Svetskom prvenstvu, a na udaru je posebno Nejmar.

Srbija i Brazil igraju poslednji meč grupne faze u sredu od 20 časova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGODIO U METU! Aleksandar Mitrović jasan pred meč s Brazilom: POBEDIĆEMO samo da bude pošteno suđenje! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track