BESAN SAM! U MENI KLJUČA! PA TO NISU NI BRAZIL, NI NEMAČKA! Legenda fudbala se obrušila na Hrvate!
Foto: EPA/VASSIL DONEV

ima prava da SE LJUTI?!

BESAN SAM! U MENI KLJUČA! PA TO NISU NI BRAZIL, NI NEMAČKA! Legenda fudbala se obrušila na Hrvate!

Mundijal 2018 -

Argentina danas igra protiv Nigerije, a uoči tog meča stižu i kritike i motivacione poruke za Gaučose. Ipak, jedan Argentinac je najglasniji

Legendarni Diego Maradona, zatražio je dozvolu za ulazak u argentinski kamp na Mundijalu kako bi pričao sa reprezentativcima.

"Igrao sam sa svojim životom kad god bih obukao dres Argentine. Legende Simeone, Redondo, Ruggeri, Caniggia, Filol, Luque i Gallego, činili su apsolutno isto. Želim da razgovaram s igračima i naterati ih da shvate šta to znači nositi dres nacionalne vrste", poručio je Maradona.

Put uspeha popločan je M&M's čokoladicama!

Kritike Gaučosima stižu sa svih strana, ne samo iz domovine. Bivši francuski reprezentativac Emanuel Petit obrušio se na Mesija:

"Mesi bi se trebao sramiti jer hoda s pognutom glavom po terenu. Nije mi ga žao, morao bi se probuditi. Kad za njega stvari ne idu dobro, ne pokazuje nikakvu reakciju", kazao je Petit.

Maradona je amnestirao Messija, samo je naglasio “mali jednostavno nije vođa”. No poraz od Hrvatske jako ga boli.

"Besan sam, u meni kuva velika ljutnja. Igrači koji nose naš dres ne mogu dozvoliti takav poraz od Hrvatske, jer ona nije ni Nemačka ni Brazil ni Španija. Moramo reći istinu", dodao je Maradona.

Kurir sport/Jutarnji

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda sprema transfer bombu. Ko je Argentinac kojeg dovode?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track