ORLOVI LETE NA BRAZIL: Najbolje analize “meča veka za Srbiju” uz prave “Domaccine”
Foto: Promo

Meč koji nam odlučuje sudbinu

ORLOVI LETE NA BRAZIL: Najbolje analize “meča veka za Srbiju” uz prave “Domaccine”

Mundijal 2018 -

Sreda je najvažniji dan za Srbiju! U sredu veče sve oči biće uprte ka Moskvi! Srbija igra utakmicu života i to protiv svetske fudbalske velesile Brazila! Samo pobeda nas odvodi u nokaut fazu! O svim ovim izazovima u emisiji “Doživi prvenstvo”, pre i posle utakmice, razgovaraćemo sa dvojicom vrhunskih poznavalaca fudbala, Ljubinkom Drulovićem i Milošem Topalovićem. Popularni Drula tokom svoje karijere u Portu igrao je sa igračima Brazila i preneće nam svoje utiske o njihovoj igri i gde postoje šanse za “orlove” u okršaju sa “kariokama”? Sa poznatim Topom, koji je godinama izveštavao sa svetskih prvenstava i koji već dugi niz godina prati našu reprezentaciju, pričaćemo o “orlovima” i dosadašnjme toku prvenstva. Nakon meča, uz šampanjac ili uz maramice, analiziraćemo “meč veka za Srbiju”!

Na posebnom panelu, danas u 18.30 časova, u Kurirovom studiju u Ušće SC razmenićemo znanje i iskustva sa Marijom Slović, Marijom Stević i Ivanom Hero na temu proizvodnje zdrave hrane i ženskog preduzetništva u toj oblasti.

foto: Promo

Marija Slović nalazi se iza brenda “Domaccini”, u kojem se mogu pronaći domaći, tradicionalni i rukom rađeni proizvodi. Ona je stručnjak za kontrolu kvaliteta hrane i tehnolog. Jedna je od najvećih stručnjaka u ocenjivanju bezbednosti hrane, a vlasnica je i mlekare na padinama Ovčara u kojoj proizvodi kajmak i sir. Pre godinu dana na Dorćolu je otvorila prodavnicu “Domaccini”, koja je za kratko vreme osvojila srca Beograđana.

- Prvi problem je što ljudi u ovoj trci sa vremenom zaboravljaju šta znači hraniti se zdravo i kvalitetno. Drugi problem je što čovek danas ne sme da veruje ni izgledu hrane, a ni ceni - kaže ona.

Marija Stević, je arhitekta, kojoj je ideja da jedan poseban proizvod, koji njeni roditelji prave već 30 godina, pretvori u premijum delikates. Radi se o šampinjonima kuvanim u vinu obogaćeni posebnim začinima.

Ivana Hero, dizajnerka industrijskih proizvoda, osnivač je radionice za izradu ručno pravljenog keksa. U ponudi ima preko 50 različitih slatkih i slanih kombinacija.

Poseti danas Ušće SC, mesto sa mnogo dobrog ukusa.

Doživi Lepotu! Doživi zdravu Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track