LOV NA FAVORITE Kolarov: Ako večeras prođe Argentina, sutra će ispasti Brazil!
Foto: Dado Đilas

KAPITEN VOLI ŠTO SU ORLOVI POTCENJENI

LOV NA FAVORITE Kolarov: Ako večeras prođe Argentina, sutra će ispasti Brazil!

Mundijal 2018 -

Nepisano pravilo je da na svakom Svetskom prvenstvu jedan od favorita ispadne u grupi.

Prošli put je to bila Španija. Da li je na red došao Brazil?

"Videćemo večeras šta će Argentina uraditi. Ako prođu, znate šta će biti sutra!", rekao je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov.

1 / 16 Foto: Dado Đilas

Kolarov se nada da će Brazil potceniti "orlove".

"Možda su nas malo pocenili, ali se ne bih zavaravao time. Iskreno se nadam da su nas potcenili. To je ozbiljna reprezentacija. Njima igra i bod, ali ne verujem da su opšuteni. Utakmica je biti ili ne biti i svim snagama ćemo ići na pobedu. Ubedjen sam i iskreno verujem da možemo da pobedimo", rekao je Kolarov.

Predstojeća utakmica će Kolarovu, kako je rekao, biti najveća u karijeri.

"Igrao sam mnogo velikih utakmica, ali je ovo najbitnija, finale karijere. Tako ću prići. Sutra je pozornica koja se dešava možda jednom u karijeri. Kada počneš da igraš fudbal, želiš da igraš sa najboljima. Verujem da su svi svesni šta nas čeka i da ćemo uživati u mometu", rekao je Kolarov.

1 / 8 Foto: Dado Đilas

Njegovo mišljenje je da je psihološka priprema najbitnija.

"Uvek igramo sami protiv sebe. Sam kad igraš protiv sebe, možeš sebe da ubediš u neke stvari. Znamo da se nosimo sa pritiskom, psihologija pred utakmicu će odlučiti. Jako je bitno šta si spreman da uradiš da bi pobedio. Ako psihički budemo spremni da pobedimo, onda ćemo i pobediti", kazao je Kolarov.

On je dodao da je put do gola Brazila timska igra, a izrazio je nadu da će imati priliku da proba udarac iz daljine, njegovo veliko oružje.

Govoreći o timu Brazila, rekao je da to nije samo Nejmar ili Vilijan.

"Radi se o vrhunskim pojedincima, ali su najbolji kao tim. Imaju dobar balans na sredini terena, to je njihova snaga", rekao je Kolarov.

Brazilski novinar je Kolarova pitao za mišljenje o tome što se u tom timu menjaju kapiteni iz utakmice u utakmicu, na šta je onodgovorio: "Ako je to njima okej, meni je još bolje. Ali, moj stav je da treba da se zna ko je kapiten".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track